Dessert

Brownie med valnøtter

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til en stor langpanne)
750 g usaltet smør
750 g sukker
10 egg
250 g mørk callebautsjokolade/annen mørksjokolade
250 g valnøtter
250 g hvetemel

Smør og sukker piskes hvitt. Visp i ett og ett egg av gangen. Pass på at egget er godt blandet i massen før du tilsetter det neste. Smelt sjokoladen og bland det i med hakkede valnøtter (kan sløyfes). Tilsett dette i massen, og ha i melet til slutt. Bland godt. Stekes på
180° i cirka 30 min.

Ganache (topping) à la Grand Hotel
250 g mørk sjokolade
1,3 dl fløte

Kok opp fløten, ta den av platen og tilsett sjokoladen. Smør blandingen på kaka og lag
eventuelt marmoreringer med å blande inn hvit, smeltet sjokolade.

Brownie med valnøtter (innfelt: Marion Myklebust)
Brownie med valnøtter (innfelt: Marion Myklebust) Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer