Bacon

Bruchetta med soppstuing

Liten rett med en stor smaksopplevelse.

Publisert
Sist oppdatert




(Til fire personer)

500 g fersk sopp
200 g bacon
2 dl krem- eller matfløte
en neve blad- eller kruspersille
1 ts soyasaus

4 store skiver godt landbrød
litt olivenolje
1 fedd hvitløk
smør til steking
salt og nykvernet pepper

Del opp og stek bacon, ta det av før det blir helt sprøtt og sett til side i en bolle. Rens og del sopp i tykke skiver.

Her er det brukt en blanding av brun aromasjampinjong, østerssopp og kantarell. Det ser ut som enormt mye sopp, men den krymper.

Varm pannen og ha i smør, stek soppen til den faller sammen. Tilsett godt med nykvernet svart pepper, kremfløte og soya, og la det surre til det tykner.

Ha i bacon og persille mot slutten. Grill brødskivene i ovnen. Del feddet med hvitløk og gni over det grillede brødet. Legg på varm soppstuing og server.

Bruchetta med soppstuing.
Bruchetta med soppstuing. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer