Ost

Bruschetta med ost og ruccola

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Cecilie Klem
Foto: Rohny Kristensen





(Til fire personer)
1 stor bunt ruccola
1 ss olivenolje
2 fedd hvitløk
2–4 skiver italiensk brød
50 g fersk mozzarellaost
4 skiver god loff eller fransk landbrød
salt og nykvernet pepper

Skyll ruccolasalaten. Varm en stekepanne og ha i olivenolje og hvitløkfeddet (helt). La ruccolaen frese i pannen noen minutter over lav varme. Smak til med salt og pepper. Rist brødet og gni det med et overskåret fedd hvitløk og pensle med olivenolje. Legg en haug ruccola på brødskivene, skjær tynne skiver av mozzarellaen og legg på toppen. Kvern litt pepper over og server.

Bruschetta med ost og ruccola
Bruschetta med ost og ruccola Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer