Kultur

By på Dum Dums gitar

Et lite stykke norsk rockehistorie legges ut for salg, til inntekt for tv-aksjonen søndag 22. oktober.

Foto: Stian Andersen
Foto: Stian Andersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Alle gutta i bandet har signert gitaren, som har gitt hele landet mange gode opplevelser under norgesturneen i sommer.Gitaren er en halvakustisk Chet Atkins signaturmodell med mikrofonutgang, og går til høystbydende på Leger Utens Grensers nettauksjon. Du kan by på gitaren på netthandelen.no. - Leger Uten Grenser kunne også vært kalt Leger Uten Pekefingre. De går inn i konfliktområder for å redde liv uten å anklage, uten å velge side og uten å kreve noe til gjengjeld, sier trommeslager Sola Jonsen i Dum Dum Boys, og legger til:- Verden ville hatt jævlig godt av flere mennesker uten pekefingre. Gitaren som skal auksjoneres bort er velbrukt, men i god stand. På kjøpet får du en gitarkasse med rosa plysj på innsidenBlir du den stolte eier av Dum Dum Boys-klenodiet, kan du samtidig klappe deg på brystet og tenke at du har støttet en god sak.Alle inntekter fra auksjonen går uavkortet til TV-aksjonen Leger Uten Grenser. Samtidig som du får et stykke norsk rockehistorie til odel og eie, støtter du dermed også en god sak. Tv-aksjonen ruller og går på NRK hele søndag. Programledere er Ingerid Stenvold fra tv-sporten,, Christian Borch fra Dagsrevyen og Dag Erik Pedersen som også var med i fjor. Kronprins Haakon er tv-aksjonens høye beskytter.LES MER:
 • Dum Dum går på vannet
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer