Utradisjonell bosituasjon:

Camilla bor sammen med kjæresten, og eksen

- Vi skjønner at det er uvant og uvanlig, men det burde ikke skape så mange reaksjoner, sier Camilla Mørstad (44).

KJÆRESTEN OG EKSMANNEN: Knut-Oddvar, Camilla og Aslak valgte en utradisjonell løsning på bosituasjonen. Foto: Ida Bergersen
KJÆRESTEN OG EKSMANNEN: Knut-Oddvar, Camilla og Aslak valgte en utradisjonell løsning på bosituasjonen. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

- Om det er noe som ikke er gjort før, eller noe ingen andre har tenkt på, kommer det alltid fra venstrekanten, sier Knut-Oddvar Simonsen (51), og peker bort på kjæresten og samboeren, Camilla Mørstad (44).

Mellom de to, ved det lange spisebordet dekket med lyslenker og annen pynt, sitter Aslak Johansen Mørstad (45) med en kaffekopp i hånda, og smiler bredt. Han er eksmannen til Camilla, og pappaen til to av barna.

- Vi måtte gå noen runder med oss selv før vi stilte opp i intervjuet. For oss er ikke dette så magisk og spennende som mange tror. Vi skjønner at det er uvant og uvanlig, men det burde ikke være en løsning som skaper så mange reaksjoner, sier Camilla.

Familien ønsker å vise at det går an å bo sammen som venner, selv om ekteskapet er over. For etter 17 års ekteskap, innså Camilla og Aslak at det ikke var verdt å kjempe lenger.

- Vi prøvde iherdig for å få det til å fungere for begge to, men vi fikk bare ikke til kjærestebiten lenger. Vi ønsket og trengte noe annet begge to, og så møtte vi nye mennesker, og da ble vi enige om å avslutte. Det var veldig befriende, men samtidig kjempetrist. Vi hadde jobbet for familien og forholdet i så mange år, og da er det en sorg å gi opp, forteller Camilla.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer