Camilla Pihl gravid

Camilla Pihl er gravid

Venter sitt første barn!

GRAVID: Camilla Pihl og forloveden Peter Peters venter sitt første barn! FOTO: Janne Rugland
GRAVID: Camilla Pihl og forloveden Peter Peters venter sitt første barn! FOTO: Janne Rugland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Camilla Pihl (41) er gravid! Hun og forloveden Peter Peters (43) har vært sammen i hele 18 år - og nå er de altså klare for en familieforøkelse og venter sitt første barn.

- Av alle ting jeg har skapt sammen med @friendlypeters er dette det aller største, skriver Pihl og avslører at barnet ankommer verden våren 2020.

Forloveden Peter Peters har også delt den gledelige nyheten på Instagram. Den vordende faren skriver at han allerede elsker det lille barnet i magen til mamma Pihl.

En karrierekvinne

Pihl etablerte seg tidlig som en av Norges mest leste bloggere, og spin-off-produktene etter dette har ikke latt vente på seg. De siste årene har hun blant annet laget skokolleksjoner, smykkekolleksjoner, hudpleieserie og skrevet egen bok. Ja, og så duftlysserien, da, sammen med den danske designeren Frederik Bagger.

Camillas blogg er dessuten stedet mange kvinner går når de ønsker inspirasjon innen klær, sminke og interiør, og når de vil lese litt om Camilla selv. På spørsmål om hva en såkalt influenser egentlig er, har Camilla tidligere svart til KK:

– En som inspirerer andre mennesker. Ikke påvirker, for det synes jeg er et så negativt ord. Jeg tror nok at jeg har vokst fra begrepet «blogger» når man ser på alle selskapene jeg har startet og firmaer jeg har investert i.

– Hva mener du om makten ved å ha så mange følgere?

– Jeg føler at jeg er et fint forbilde, for å være helt ærlig. Jeg er en voksen kvinne som har skapt min egen business. Jeg vil vise at man kan gjøre noe selv om man ikke har de beste kortene på hånden. Makt er et veldig negativt ord. Jeg kan bruke min sfære til å spre positivitet.

FORLOVET: Paret har vært kjærester i 18 år. FOTO: Skjermdump/Instagram @friendlypeters
FORLOVET: Paret har vært kjærester i 18 år. FOTO: Skjermdump/Instagram @friendlypeters Vis mer

Vokste opp med psykisk sykdom i huset

Camilla har vært åpen om sin egen oppvekst. Hun var ti år da familien flyttet fra Oslo til Sel i Gudbrandsdalen. Hver dag var hun på besøk hos bestemor på Nerøygarden. Lærte seg håndarbeid og fikk brødskive med brunost ved kjøkkenbordet. Og besøkene ga henne næring også på en annen måte. Hjemme var nemlig ting ikke alltid som de skulle.

– Man blir fort voksen og tar mye ansvar når man vokser opp med psykisk sykdom i huset som jeg har gjort, sa Camilla i et større intervju med KK.

I oktober i fjor ga hun ut en bok om oppveksten. Hun kalte det en «moderne selvbiografi med elementer av gode tips fra bloggen».

– Hvordan var det å gå inn i barndommen?

– Det har vært kjempetøft, for å være helt ærlig. Veldig utleverende. Jeg forteller jo hele min historie fra barndommen. Jeg har våknet om natten og tenkt: «Skal jeg virkelig si alt dette?» Men å skrive boken har vært en slags terapi for meg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer