«Candy Man» torturerte og drepte 28 unge gutter

Seriemorderen herjet i Huston i tre år før drapsorgien, som ble kalt det verste eksempelet på massemord i amerikansk historie, omsider tok slutt.

GJERNINGSMANNEN: Dean Corll sto bak titalls bestialske drap – kjent som «massemordene i Huston» – mellom 1970 og 1973. Her er han avbildet i løpet av sin ti måneder lange tjeneste i militæret noen år tidligere. FOTO: Twitter
GJERNINGSMANNEN: Dean Corll sto bak titalls bestialske drap – kjent som «massemordene i Huston» – mellom 1970 og 1973. Her er han avbildet i løpet av sin ti måneder lange tjeneste i militæret noen år tidligere. FOTO: Twitter Vis mer
Publisert

NB: Sterke beskrivelser.På begynnelsen av 70-tallet lå det et slør av frykt over Huston, Texas. Unge gutter forsvant sporløst fra byen. Én etter én.Ruben Willfard Watson Haney (17) skulle bare en tur på kino. Johnny Ray Delome (16) var på vei til matbutikken. Steven Kent Sickman (17) gikk hjemover fra fest en varm sommerkveld i juli.Raymond Stanley Blackburn (20) hadde nettopp blitt pappa og bestemte seg for å haike, i stedet for å ta buss, for å se sitt nyfødte barn raskest mulig.Brødrene Donald (15) og Jerry Waldrop (13) skulle til en venn for å spørre om han ville være med på å lage et lokalt bowlinglag.Ingen av dem ble sett i live igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer