Fisk Og Skalldyr

Carpaccio av laks

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Wenche Hoel-Knai






(Til 4 personer)
400 g laksefilet med skinn
ruccola
1 lime
karse (kan sløyfes)
salt (gjerne havsalt i flak)
nykvernet pepper

Skjær så tynne skiver du bare klarer av laksen og legg dem på et fat. Skvis lime over lakseskivene og la dem «koke» i saften i ca 10 minutter. Marineringen gjør laksen gråhvit.
Finn fram fire tallerkener til servering og legg en liten neve ruccola på hver. Legg lakseskivene spredt utover på tallerkenen, strø på litt godt salt og nykvernet pepper. Hakk litt karse og legg på. Server med hvitvin.

Carpaccio av laks
Carpaccio av laks Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer