True crime:

Casey Anthony beskyldt for å ha drept datteren (2): – Jeg sover godt om natten

Drapssaken som rystet USA.

TRUE CRIME: Casey Anthony smiler i retten. Hun ble beskyldt for å ha drept datteren Caylee Marie i 2008 - men ble frikjent, til overraskelse for resten av USA som fulgte saken med argusøyne. Dette bildet er fra rettshøringene i 2011. Foto: NTB Scanpix
TRUE CRIME: Casey Anthony smiler i retten. Hun ble beskyldt for å ha drept datteren Caylee Marie i 2008 - men ble frikjent, til overraskelse for resten av USA som fulgte saken med argusøyne. Dette bildet er fra rettshøringene i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2008 forsvant lille Caylee Marie Anthony (2) fra sitt hjem i Orlando, Florida. Hun bodde sammen med moren Casey Marie (31) og besteforeldrene George og Cindy Anthony. 2-åringen ble sist sett 16. juni.

Men det skulle gå hele 31 dager før noen etterlyste lille Caylee Marie. Det var mormor Cindy som, den 15. juli, ringte 911 og fortalte at hun ikke hadde sett barnebarnet på fire uker.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer