Voldtekt

Cecilie (25) ble voldtatt av flere menn: - Jeg la skylden på meg selv

25-åringen fikk ungdomstiden ødelagt etter voldtektene i tenårene. Vendepunktet kom da hun klarte å komme seg ut av offerrollen.

BLE VOLDTATT: - Jeg har jobbet mye med meg selv for å forstå at det ikke var min skyld, forteller Cecilie.
BLE VOLDTATT: - Jeg har jobbet mye med meg selv for å forstå at det ikke var min skyld, forteller Cecilie. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren før Cecilie skal begynne i 10. klasse drar familien på hyttetur til Hvaler sammen med et vennepar. Utpå kvelden bestemmer Cecilie seg for å gå en tur med hunden. Hun har på seg en svart og hvit kjole som går til knærne. Da hun har gått et stykke, stopper det en bil bak henne. Det har begynt å skumre ute. Idet hun snur seg og ser ruta gå ned, ser hun at det sitter fire menn i bilen. «Slipp båndet og sett deg i bilen», sier sjåføren til henne. Cecilie blir redd og gjør som han sier.

– I ettertid har jeg tenkt mye på hvorfor jeg ikke bare løp, men jeg var livredd, sier Cecilie Landsverk (25) 10 år senere.

LES OGSÅ: Alison ble bortført av to menn

«Hvorfor gjorde jeg ikke noe?»

Bilen kjører ikke langt før den stopper på en grusvei i en skog. Cecilie aner ikke hvor de er eller hva som kommer til å skje. De virker rusa og diskuterer på et språk hun ikke forstår. Mennene, som er mellom 30–40 år, drar henne med seg ut og voldtar henne, en etter en.

– Jeg har slitt mye med hvorfor jeg ikke gjorde noe, men jeg var nok for ung til å forstå omfanget av det som skjedde, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer