Kultur & Underholdning

Chevre med rosmarin i olivenolje

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






chevre, gjerne to hele ruller
masse olivenolje
fersk rosmarin

Del ostene opp i ca 1 cm tykke skiver og legg lagvis ost og rosmarin. Hell olivenolje over til det dekker og lukk glasset. Sett mørkt og la det stå i to uker før du bruker det. Tips: En «chevre chaude-salat»: Rist noen brødskiver i stekeovnen, legg på noen osteskiver, sett tilbake i ovnen og la dem bli lune. Rist pinjekjerner i en panne og dryss over osten. Sprinkle litt flytende honning over, og server som en forrett eller som et lunt kveldsmåltid.

Chevre med rosmarin i olje
Chevre med rosmarin i olje Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer