IDYLLEN SOM BRAST: I august 2018 forsvant den gravide tobarnsmoren Shan'ann Watts og døtrene Bella og Celeste fra sitt hjem i Colorado i USA. Kort tid senere ble de tre funnet drept. Nå er far og ektemann Chris Watts dømt til livstid for de grusomme drapene. FOTO: NTB Scanpix
IDYLLEN SOM BRAST: I august 2018 forsvant den gravide tobarnsmoren Shan'ann Watts og døtrene Bella og Celeste fra sitt hjem i Colorado i USA. Kort tid senere ble de tre funnet drept. Nå er far og ektemann Chris Watts dømt til livstid for de grusomme drapene. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Partnerdrap:

Chris Watts dømt til livstid for drapet på kona og døtrene - nå snakker elskerinnen ut

- Han brukte ikke giftering. Han løy om alt, sier Nichol Kessinger.

Publisert

Mandag 19. november falt dommen i retten i Colorado: Chris Watts (33) får fem ganger livstid, uten mulighet til prøveløslatelse, for drapene på sin gravide kone Shan'ann Watts (34) og døtrene Bella (4) og Celeste (3). Han ble også dømt til 48 år i fengsel for drapet på sin ufødte sønn, samt tre ganger 12 år for likskjending, skriver E!News.

Mannen, som tidligere hadde hevdet at kona og døtrene hadde forsvunnet sporløst fra familiens hjem etter en krangel, da hun fant ut at han hadde innledet en affære med en kollega, innrømmet tidligere i høst at han drepte kona i raseri. Han hevdet at han hadde oppdaget at kona hadde kvalt begge døtrene, for å straffe ham fordi han hadde vært utro.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer