IDYLLEN SOM BRAST: I august 2018 forsvant den gravide tobarnsmoren Shan'ann Watts og døtrene Bella og Celeste fra sitt hjem i Colorado i USA. Kort tid senere ble de tre funnet drept. Nå er far og ektemann Chris Watts dømt til livstid for de grusomme drapene. FOTO: NTB Scanpix
IDYLLEN SOM BRAST: I august 2018 forsvant den gravide tobarnsmoren Shan'ann Watts og døtrene Bella og Celeste fra sitt hjem i Colorado i USA. Kort tid senere ble de tre funnet drept. Nå er far og ektemann Chris Watts dømt til livstid for de grusomme drapene. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Partnerdrap:

Chris Watts dømt til livstid for drapet på kona og døtrene - nå snakker elskerinnen ut

- Han brukte ikke giftering. Han løy om alt, sier Nichol Kessinger.

Mandag 19. november falt dommen i retten i Colorado: Chris Watts (33) får fem ganger livstid, uten mulighet til prøveløslatelse, for drapene på sin gravide kone Shan'ann Watts (34) og døtrene Bella (4) og Celeste (3). Han ble også dømt til 48 år i fengsel for drapet på sin ufødte sønn, samt tre ganger 12 år for likskjending, skriver E!News.

Mannen, som tidligere hadde hevdet at kona og døtrene hadde forsvunnet sporløst fra familiens hjem etter en krangel, da hun fant ut at han hadde innledet en affære med en kollega, innrømmet tidligere i høst at han drepte kona i raseri. Han hevdet at han hadde oppdaget at kona hadde kvalt begge døtrene, for å straffe ham fordi han hadde vært utro.

Dette har politiet avvist, basert på bevis.

6. november i år kom sjokkbeskjeden om at Chris Watts erklærte seg skyldig i drapene på kona og døtrene, som i august ble funnet drept på eiendommen til olje- og gass-selskapet Anadarko Petroleum - en bedrift Chris hadde jobbet for, men blitt sparket fra samme dag som han ble arrestert mistenkt for å ha hatt noe med forsvinningen å gjøre.

Denne innrømmelsen kom etter at Watts hadde inngått en avtale, en såkalt plea deal, med aktor for å slippe dødsstraff.

HAN VAR UTRO: Shan'ann Watts var 15 uker på vei med parets tredje barn. Dette stoppet ikke Chris Watts fra å ha en affære med en kollega. Han skal ha ønsket å ta ut separasjon fra kona. Krangel om dette mellom ekteparet skal ha vært motivasjonen for drapene. FOTO: NTB Scanpix
HAN VAR UTRO: Shan'ann Watts var 15 uker på vei med parets tredje barn. Dette stoppet ikke Chris Watts fra å ha en affære med en kollega. Han skal ha ønsket å ta ut separasjon fra kona. Krangel om dette mellom ekteparet skal ha vært motivasjonen for drapene. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Hvis skjebnen til dette tilsynelatende lykkelige paret endte slik, får det en til å tenke på hva andre par skjuler

- Han fikk meg til å tro at han gjorde de tingene som en rasjonell og god far ville ha gjort

Kort tid før dommen falt åpnet Nichol Kessinger (30), kollegaen Chris Watts hadde innledet en affære med, opp om relasjonen med sin tidligere kollega. I intervjuet med The Denver Post forteller Kessinger at de to begynte å date i juli i år.

Hun hadde da fått inntrykk av at kollegaen, som ikke gikk med giftering på det tidspunktet, var i sluttprosessen av en skilsmisse. Noe hun i ettertid har skjønt at ikke var tilfelle. Han skal blant annet ha fortalt henne at han var på utkikk etter en leilighet som han og døtrene kunne flytte til.

- Jeg trodde på ham. Han fikk meg til å tro at han gjorde de tingene som en rasjonell og god far ville ha gjort, sier hun i intervjuet.

Sjokket var derfor enormt da ting begynte å peke mot at mannen hun hadde innledet et forhold med, var mistenkt for å ha tatt kona og barna av dage. Da forsvinningen ble kjent i midten av august, sendte Chris Watts henne en melding hvor han forklarte nonsjalant at kona og døtrene ikke hadde kommet tilbake etter en tur til lekeparken.

- Det var gjennom nyheten at jeg fikk vite at han fremdeles var gift, og at kona var gravid i 15. uke. Jeg tenkte at dersom han er kapabel til å lyve til meg og skjule noe så stort som det, hva annet kunne han være i stand til å lyve om? sier Kessinger til The Denver Post.

DØMT TIL LIVSTID: 33 år gamle Chris Watts kommer aldri til å se utsiden av fengselet som fri mann igjen - etter at han i august i år drepte sin gravid kone og døtrene Bella og Celeste. Dette bildet er tatt under rettssaken mot mannen, som ble avsluttet 19. november 2018. FOTO: NTB Scanpix
DØMT TIL LIVSTID: 33 år gamle Chris Watts kommer aldri til å se utsiden av fengselet som fri mann igjen - etter at han i august i år drepte sin gravid kone og døtrene Bella og Celeste. Dette bildet er tatt under rettssaken mot mannen, som ble avsluttet 19. november 2018. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Hun har hatt behov for å stå frem i media og å komme med sin side av saken, ettersom det har vært mange skriverier om den «ikke-navngitte elskerinnen» i media. Hun tar fullstendig avstand fra Chris Watts' handlinger.

- Det finnes ingen logisk forklaring på hvorfor han gjorde som han gjorde. Det er en meningsløs handling, og det er helt grusomt. Han er en løgner, og han løy om alt, sier 30-åringen i intervjuet.

19. november falt altså den endelige dommen i retten i Colorado - og 33 år gamle Chris Watts kommer aldri til å se utsiden av fengselet som fri mann igjen.

LES OGSÅ: Neil Entwistle drepte kona og datteren - skjulte latterkrampe under rettssaken

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: