Christine Koht

Christine Koht tok abort som 44-åring

«Barnet var unnfanget i kokainrus og mani, og barnefaren var en mann ingen av dem kjente». Private detaljer om den folkekjære TV-profilens liv kommer frem i ny bok.

CHRISTINE KOHT: TV-profil Christine Koht og kona Pernille Rygg under Komiprisen i 2013. To år før dette bildet ble tatt, ble hun gravid med en for henne ukjent mann. FOTO: NTB
CHRISTINE KOHT: TV-profil Christine Koht og kona Pernille Rygg under Komiprisen i 2013. To år før dette bildet ble tatt, ble hun gravid med en for henne ukjent mann. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagen før lanseringen av Kohts bok utgitt på Gyldendal forlag - fortalt av den folkekjære TV-personligheten Christine Koht (53), og ført i pennen av forfatter og journalist Joachim Førsund (49) - kom presseoppslagene om at Koht for første gang åpnet opp om narko- og pillemisbruket.

Til Førsund forteller hun ærlig at hun på midten av 2000-tallet ble introdusert for kokain av venner, og at det etter hvert ballet på seg. Det hjalp heller ikke at hun var preget av nakkeskader, som gjorde at hun fikk skrevet ut noen piller av nevrologen.

Bipolar

Det hverken Koht eller nevrologen visste, var at hun led av bipolar lidelse, og at pillene hun hadde fått utskrevet ikke er gunstig for bipolare.

Dette fører henne inn i en livsstil der mani var hovedstikkordet - konsekvenstenkning og risikovurdering var ikke i Christine Kohts liv på denne tiden.

Som en følge av dette ble Christine Koht gravid. Christine definerer seg selv som bifil, og hadde vært sammen med Pernille Rygg (57) i over 20 år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer