Liva Ingebrigtsen

- Cirka et kvarter etter at jeg fødte vår andre datter, dro Henrik på trening

23-åringen åpner opp om hvordan det er å være gift med en av verdens beste løpere - samtidig som at de har to små barn sammen.

LØPEFRUE: Liva Ingebrigtsen beskriver situasjonen hvor pappa Henrik ofte er borte i 4-8 uker sammenhengende, som ikke helt ideell for henne - men paret ser frem til en tid hvor de kan gjøre alt de vil, uten å måtte tenke på restitusjon og smittefare. FOTO: Astrid Waller
LØPEFRUE: Liva Ingebrigtsen beskriver situasjonen hvor pappa Henrik ofte er borte i 4-8 uker sammenhengende, som ikke helt ideell for henne - men paret ser frem til en tid hvor de kan gjøre alt de vil, uten å måtte tenke på restitusjon og smittefare. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

En tredemølle og en ellipsemaskin er det første som møter oss idet vi ankommer leiligheten i Sandnes. I gangen er det en god miks mellom løpesko, babyleker og fuskepelsjakker. Her er det ingen tvil om at det er Henrik, Liva og døtrene Olivia og Charlotte Ingebrigtsen som bor.

Det er rolig i huset, Henrik er på trening som vanlig på dette tidspunktet, Olivia er i barnehagen og lille Charlotte ligger i babystolen og pludrer for seg selv. Liva sitter i sofaen og ser på favorittserien Sex & The City.

- Det er det jeg alltid har på i bakgrunnen når jeg er hjemme. Jeg kan liksom hver eneste scene i alle sesonger utenat, så da kan jeg gjøre andre ting samtidig, ler hun og serverer oss en iskald Pepsi Max.

I en hektisk hverdag med mange praktiske kabaler som skal gå opp setter 23-åringen stor pris på tiden hun får til å slappe helt av. Hun justerer hele sitt liv for å tilrettelegge løpingen til mannen sin så mye som mulig. Hvordan er egentlig det livet?

- Det var ikke dette jeg så for meg

- Det er både positive og negative sider ved å være gift med en av verdens beste løpere. Henrik har en spesiell jobb på både godt og vondt - når han er hjemme, er han veldig tilgjengelig, mens når han er borte, ser jeg ham ikke på fire til åtte uker. Det er jo selvfølgelig ikke helt ideelt å ha en mann som er bortreist i to måneder når du har to små jenter hjemme, sier Liva.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer