PCOS

Connie fikk aldri pupper eller mensen

- Jeg er jo født som en jente, men jeg så ikke ut som en, sier Connie Lilleengen (34), som ble kalt Ronny i årevis.

PCOS: Connie Lilleengen har PCOS, noe som ga henne et mer maskulint utseende, inntil hun for to år siden gjennomførte en «mommy makeover». Foto: Privat
PCOS: Connie Lilleengen har PCOS, noe som ga henne et mer maskulint utseende, inntil hun for to år siden gjennomførte en «mommy makeover». Foto: Privat Vis mer
Publisert

Da Connie Lilleengen (34) startet i førsteklasse på barneskolen, hadde hun langt, blondt hår, og en mamma som pleide å kle henne i kjoler. Men mot slutten av barneskolen, begynte hun å føle seg annerledes.

- De andre jentene i klassen begynte å få pupper og mensen, men jeg hadde ikke fått noen av delene. Det eneste som skjedde med meg, var at jeg begynte å legge på meg betraktelig.

Connie forteller at hun var ganske maskulin. Hun begynte å tvile på seksualiteten sin.

- De eneste maskuline folkene jeg så, var lesbiske par, som kledde seg i guttete klær. Og ettersom jeg følte at jeg lignet på dem, tenkte jeg at ja, da er jeg lesbisk.

I flere år gikk Connie i troen om at hun var lesbisk. Hun visste ikke om annet, fordi de eneste hun kunne relatere til var lesbiske damer. Det skapte mye problemer på skolen.

Ble kalt Ronny

Folk rundt Connie ga henne kallenavnet Ronny. Hun forteller at hun ble mye mobbet gjennom skoleårene.

- Det var ganske vanskelig, og veldig forvirrende, for innerst inne følte jeg meg ganske feminin, men utseendet mitt passet overhodet ikke overens med hvordan jeg følte meg. Jeg hadde store skuldre, og la på meg på overkroppen, men ikke underkroppen. Jeg fikk aldri pupper eller mensen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer