Grønnsaker

Couscous med kikerter

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
3 dl couscous
2 grillede paprika fra glass/boks
2 ss hvitvinseddik
1 fedd hvitløk
1 bt koriander
en neve mynteblader
6 ss god olivenolje
salt og nykvernet pepper
250 g tomater
1 boks kikerter
1 agurk
ristede pinjekjerner

Kok couscous etter anvisning på pakken. Bland eddik, presset hvitløk, hakket koriander og mynte og olivenolje. Skrell agurken, del den på langs og skrap ut kjernene med en teskje. Del agurken i biter og tomatene i båter. Hell av vannet på kikertene. Ha couscousen i en bolle. Bland inn agurk, tomater og kikerter. Hell over dressingen og bland godt.

Couscous med kikerter
Couscous med kikerter Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer