Kultur & Underholdning

Crustader med ulike fyll

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal

CRUSTADER MED TUNFISK





1 boks tunfisk
1/2 boks artisjokkhjerter
0,5 dl majones
0,5 dl rømme
2 ss kapers
salt og pepper
1 pk crustader/melbakjeks

Bland tunfisk, majones og rømme i en bolle. Hakk artisjokkene og ha i majonesblandingen.
Tilsett det meste av kapersen, la det være igjen litt til pynt. Smak til med salt og pepper. Fordel blandingen på crustadene. Pynt med kapers. Får du ikke tak i crustader så stikk ut biter fra ristet brød eller liknende.

KANAPEER FRA BOKS
1 pakke crustader holder til alle tre typene av kanapeer.





Sardinblanding
3 hvitløk
1 rød fra boks
1 boks sardiner
ev. litt rømme eller crème fraîche
noen svarte oliven uten stein, spar noen til pynt
ev. litt fersk timian til pynt

Mikse alle ingrediensene med en stavmikser. Fordel i crustadene og pynt med hakket oliven og ev. rømme og urter.

PATE MED PÆRE
1 bagett i skiver
1 boks med paté av ett eller annet slag
mykt smør
pærer fra boks

Ta ut pateen fra boksen og bland inn 1–2 ss mykt smør. Fordel blandingen som en sylinder på en stykke plastfolie. Rull sammen til en pølse og legg den i fryseren i ca 20 minutter. Ta ut og skjær tykke skiver som du fordeler på loffskivene. Hakk pærene og legg på pateen. Gidder du ikke å blande inn smør, så legg pateen rett på loffskivene med en kniv.

PATE MED MANGO
1 boks med paté av ett eller annet slag
1 boks mango
ev. fersk basilikum

Se oppskrift pate med pære. Del mango og legg på ristet brød eller pita som er stukket
ut til små rundinger. Ha skiver av pate på mangoen og pynt ev. med fersk basilikum.

Crustader med tunfisk
Crustader med tunfisk Vis mer
Kanapeer fra boks
Kanapeer fra boks Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer