Kreft

Da 18-åringen fikk dødsbeskjeden, gikk han ned på kne

- En helt unik kjærlighetshistorie, sier guttens mor.

KREFT: Siden han var 12 år har amerikanske Chase Smith kjempet mot kreftsykdommen. Denne våren giftet han seg med kjæresten Sadie Mills. FOTO: Amy Phipps Photography / Skjermdump fra Gofundme.com
KREFT: Siden han var 12 år har amerikanske Chase Smith kjempet mot kreftsykdommen. Denne våren giftet han seg med kjæresten Sadie Mills. FOTO: Amy Phipps Photography / Skjermdump fra Gofundme.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et provisorisk alter er snekret opp i oppkjørselen der 18 år gamle Sadie Mills bor. Bare seks måneder tidligere har hun delt sitt første kyss med den kjekke svømmeren og medeleven Chase Smith (18) - i akkurat den samme oppkjørselen.

Sadie har på seg en lang hvit kjole, og kjæresten Chase er ikledd en marineblå dress. Rundt dem jubler familie og venner. Onsdag 29. april 2020 lover de hverandre evig troskap, på akkurat det samme stedet der de falt for hverandre for aller første gang.

Bare noen uker før bryllupet har Chase fått beskjed fra legene om at han bare har måneder igjen å leve. Den sjeldne kreftformen Ewings sarkom, som han har levd med siden han var 12 år, har slått ut for fullt igjen.

Nå hadde han ingen tid å miste.

- Han er det eneste jeg bryr meg om

Både Chase og Sadie er personlig kristne, og har allerede snakket om giftemål. Men før han får dødsbeskjeden, er der noe de ser for seg at de skal gjøre etter at de har gjort ferdig skolegangen på Mooresville High School i Indiana. Han er en dyktig svømmer, mens hun går på stupelinjen.

Chase bestemmer seg for å gå ned på kne, og frir til kjæresten. Bare fire dager senere står drømmebryllupet i oppkjørselen til Sadies foreldre.

- Vi falt for hverandres personligheter. Nå er han det eneste jeg bryr meg om, har Sadie uttalt til lokalavisen The Indianapolis Star.

Men før bryllupet sto, inviterte tenåringsparet foreldrene sine på middag, for å forklare foreldrene hva de hadde planlagt.

- Jeg fortalte dem hvor mye Sadie hadde forandret livet mitt, og hvor mye jeg elsker henne. Hun har vært så spesiell for meg, og det er ingen andre i hele verden som har fått meg til å åpne meg opp om følelsene mine og om kreftsykdommen, som henne. Hun har klart å roe meg ned, der andre ikke har fått det til, forklarte den 18 år gamle gutten til foreldrene.

Og både Chase og Sadies foreldre var glade på barnas vegne.

- Dette er en helt unik kjærlighetshistorie, og man ser rett og slett ikke kjærlighet på denne måten, forklarer Chases mor Kelli Smith til lokalavisen.

Har ønsket å dele av historien for å være en inspirasjon for andre

Moren Kellie Smith og familien har etablert en innsamlingsaksjon på GoFundMe, for å samle inn penger til sønnens kreftbehandling. De har ikke gitt opp å finne en behandling som kan redde livet hans, til tross for at legene har sagt at han bare har noen få måneder å leve.

Nettopp på grunn av dette, har Sadie og Chase vært åpne om kjærlighetshistorien sin, og kampen Chase kjemper. De ønsker å kunne bidra til å være en inspirasjon og trøst for andre, som kanskje er i samme situasjon som dem.

- Det aller viktigste for meg er å tilbringe tid med dem jeg elsker. Jeg ønsker å leve livet til det ytterste, og elske hvert minutt av det. De dyrebare menneskene du har i livet ditt, og tiden de har sammen med deg; nyt og gi alt i hvert øyeblikk du kan.

I en oppdatering på GoFundMe-siden publisert 30. mai 2020, skrev familien at Chase er innlagt på barneavdelingen på Riley children's hospital i Indiana.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer