Enke:

Da Ann Kristin mistet mannen, følte hun at alt var slutt

- Jørgen var ikke klar for å dø, og la stadig fremtidsplaner som jeg visste ikke ville bli noe av.

TAKKNEMLIG: – Jeg er takknemlig for årene vi fikk sammen. Jørgen er min store kjærlighet. FOTO: Heidi Marie Gøperød
TAKKNEMLIG: – Jeg er takknemlig for årene vi fikk sammen. Jørgen er min store kjærlighet. FOTO: Heidi Marie Gøperød Vis mer
Publisert

Ann Kristin Myhre (54) sier at selv om hun visste at mannen hennes, Jørgen Gierløff, skulle dø, klarte hun ikke å forberede seg helt på døden. Jørgen ble 59 år og døde etter tre år med kreft.

– Vi fikk tolv fantastiske år sammen, sju av dem som ektepar, sier Ann Kristin mens tårene triller nedover kinnene. Det gjør fremdeles vondt å snakke om tapet av Jørgen. Samtidig tror hun at åpenhet er viktig, en innstilling hun delte med Jørgen.

– Jeg er takknemlig for årene vi fikk sammen. Jørgen er min store kjærlighet, mannen jeg skulle bli gammel sammen med. Nå blir det ikke sånn.

Måtte skifte jobb på grunn av leddgikt

Ann Kristin er opprinnelig fra Rørvik i Trøndelag, og har bodd i Sandefjord de siste 20 årene.

Hun møtte veggen som 40 åring, og fikk hjelp av en familieterapeut. Verktøyene hun fikk med seg derfra, har Ann Kristin hatt god bruk for de siste årene.

Hun har to voksne barn og fire barnebarn som betyr alt for henne. Ann Kristin er sykepleier og jobbet som helsesøster. Selv om hun kunne blitt uføretrygdet på grunn av leddgikt, var ikke det noe tema for Ann Kristin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer