Amie Therese Hagen:

- Da jeg aksepterte at jeg ikke var en størrelse 34, lærte jeg å elske kroppen min

Amie Therese Hagen er stolt av å kunne være det forbildet hun selv ikke hadde da hun var ung.

AMIE THERESE HAGEN: – Jeg brenner sånn for mangfold og inkludering. Hva vi eksponeres for i det daglige, har så mye å si, sier Amie. FOTO: Truls Qvale
AMIE THERESE HAGEN: – Jeg brenner sånn for mangfold og inkludering. Hva vi eksponeres for i det daglige, har så mye å si, sier Amie. FOTO: Truls Qvale Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Amie er en som tar rommet idet hun kommer inn. Ikke fordi hun nødvendigvis vil det eller gjør noe spesielt for det, men fordi hun har en energi og en aura som får alle rundt til å stoppe opp et øyeblikk. Hun utstråler styrke, vennlighet og en helt udiskutabel, tidløs skjønnhet med en x-faktor som får deg til å tenke på supermodellene som regjerte på 1990-tallet. Men det har ikke alltid vært slik. Da Amie var yngre, savnet hun forbilder som lignet henne selv.

– Jeg brenner sånn for mangfold og inkludering. Hva vi eksponeres for i det daglige, har så mye å si. Dette er så viktig for meg, siden jeg hadde en stor identitetskrise fordi jeg ikke ble eksponert for personer med lignende utseende som meg. Som ung manglet jeg rett og slett forbilder som jeg kunne relatere til. Nå er jeg stolt av å kunne være det forbildet jeg selv ikke hadde, sier hun engasjert og tilskriver moren mye av æren for at hun er kommet dit hun er i dag.

– Det å vokse opp med en så sterk og fremoverlent dame har formet meg på ekstremt mange måter. Jeg lærte tidlig å være selvstendig, og jeg har tatt de fleste muligheter som er kommet min vei.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer