Suzann Pettersen

- Da jeg fikk barn, så jeg hvor uviktig idrett er

For to år siden fikk golfesset Suzann «Tutta» Pettersen barn. Nå ønsker hun seg flere.

GOLFSTJERNE: Suzann Pettersen kan se tilbake på en lang og lys karriere på golfbanen. Nå er hun klar for et langt mer normalt liv, og ønsker å vie all sin tid og oppmerksomhet til sønnen Herman (2) og mannen Christian. FOTO: NTB
GOLFSTJERNE: Suzann Pettersen kan se tilbake på en lang og lys karriere på golfbanen. Nå er hun klar for et langt mer normalt liv, og ønsker å vie all sin tid og oppmerksomhet til sønnen Herman (2) og mannen Christian. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Solheim Cup 2019: Rolig og behersket på utsiden - men på innsiden skjedde det mye på én gang. Presset blant publikum trykket stemningen ned og hjertet hamret i brystet hennes. Suzann måtte jobbe hardt med pusten og konsentrere seg om å gjøre alt i riktig rekkefølge.

Hun var aldri i tvil om at hun skulle sette den siste avgjørende putten, men den enorme jubelen fra tilskuerne og gleden fra lagkameratene fjernet en enorm byrde fra skuldrene hennes da seieren omsider var i boks.

- Og plutselig så jeg Christian i folkemengden, med sønnen vår Herman (2) i armene. Da skjønte jeg at ingenting annet vil noen gang bety mer for meg. Jeg sa «nok er nok».

Spontan avgjørelse

KK gjør et intervju med Norges største golfstjerne i forbindelse med karriereslutt og den nye boken, «Uten mot, ingen ære». Suzann «Tutta» Pettersen var 11 år gammel da hun sa til faren sin at hun skulle bli verdens beste golfspiller. Noen år senere skrev hun sin egen fremgangsfilosofi.

- Det lignet mer en bakeoppskrift. Det morsomme er at det jeg rablet ned i 1996, ble på en måte selve fundamentet for hele min karriere. Jeg var nok litt klokere enn jeg trodde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer