Kjærlighet i moden alder:

- Da jeg møtte Morten, var det så intenst!

Hele elleve år gikk det, fra de møttes til de kom seg ut på første date. Men deretter fikk Morten det travelt: Allerede fire dager etter fridde han til Mette. Oppleves det annerledes å møte kjærligheten i moden alder?

NYGIFT: Mette Urdahl Storm og Morten Heiberg Storm giftet seg i København uten gjester et drøyt halvår etter første date. Frieriet kom fire dager etter den første daten. Foto: Privat
NYGIFT: Mette Urdahl Storm og Morten Heiberg Storm giftet seg i København uten gjester et drøyt halvår etter første date. Frieriet kom fire dager etter den første daten. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Det sies at kjærligheten ikke kjenner noen alder. Men enkelte opplevelser er gjerne forbeholdt modne par: Forholdet til Mette og Morten startet for eksempel med innleggelse på sykehjem. Vi kommer tilbake til det. La oss heller starte med begynnelsen:

For 14 år siden dro Mette Urdahl Storm (60) på jobb som journalist i Tvedestrandsposten for å intervjue byggmester, ingeniør og takstmann Morten Heiberg Storm (63). Saken skulle handle om huset han hadde bygget på Dypvåg i Tvedestrand. De fikk veldig god kontakt, så god at intervjuet om et hus gled umerkelig over i en samtale om den vanskelige kjærligheten. Mette røykte sigarillos ved Mortens kjøkkenbord. Morten røykte pipe.

Etter intervjuet og kjærlighetspraten tekstet de litt iblant. De var aldri omgangsvenner, men møttes i flere ulike sammenhenger. Mette gjorde dessuten flere intervjuer med Morten i de påfølgende årene.

Snakket om følelser

- Det har alltid vært kjempekoselig å møte Mette og vi har hatt en spesiell kontakt siden første gang vi traff hverandre. Med Mette klarte jeg for eksempel alltid å snakke om følelsene mine. Det var jeg ikke så vant til, sier Morten som presiserer at de romantiske følelsene ikke kom før i 2018, elleve år etter at de møttes for første gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer