Farmen 2021:

- Da jeg så meg i speilet begynte jeg faktisk å gråte

Heidi Persdatter Greiner Haaker gikk først ned 30 kilo. Så gikk hun ned 15 til. Da «Farmen»-deltakeren kom hjem fra TV-innspillinga veide hun bare 69 kilo.

NED I VEKT: «Mama G» veide drøye 108 kilo da hun bestemte seg for å legge seg under kniven. Om lag ett år etterpå hadde hun gått ned 30 kilo. FOTO: Morten Eik / Se og Hør
NED I VEKT: «Mama G» veide drøye 108 kilo da hun bestemte seg for å legge seg under kniven. Om lag ett år etterpå hadde hun gått ned 30 kilo. FOTO: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Heidi Persdatter Greiner Haaker (55), populært kalt «Mama G», har gjort seg bemerket i «Farmen» den siste tida. Spesielt da hun stormet ut etter å ha blitt valgt til førstekjempe, for deretter å nekte å snakke med de fleste av de andre deltakerne en god stund etterpå - noe som vekket reaksjoner blant enkelte.

Ifølge henne selv var det hele bare en spøk, og 55-åringen gikk seinere hen og vant i tautrekking mot Amalie Lund (24).

Hun ble dermed belønnet med nok en uke på gården.

- Ganske heftig

55 år gamle Haaker har opplevd litt av hvert i livet. Hun avslører også at hun for flere år siden bestemte seg for å gjøre noe drastisk, noe som skulle vise seg å endre livet hennes fullstendig.

- Jeg ble slankeoperert for cirka fire år siden. Jeg fjernet en del av magesekken. Jeg gjorde det fordi jeg var veldig dårlig, hadde diabetes, høyt blodtrykk og var i generelt dårlig form, forteller hun åpenhjertig.

Hun fortsetter:

- Det var veldig spennende, for det endte i så lite matinntak at det ble ganske heftig. Jeg følte ikke sult lenger, så etterpå måtte jeg sette på klokka for å huske å spise til rett tid og slikt. Om jeg ikke gjorde det, kunne jeg gå en hel dag uten å spise.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer