Flyttet til Bali

Da Linnea traff Tom fra Bali, fikk livet en helt ny retning

Valgte å konvertere til hinduisme og bosette seg på den indonesiske ferieøya.

GIFTET SEG PÅ BALI: Svenske Linnea falt pladask for den balinesiske surfeinstruktøren Tom. I dag er paret gift og bosatt på den tropiske ferieøya. FOTO: Privat
GIFTET SEG PÅ BALI: Svenske Linnea falt pladask for den balinesiske surfeinstruktøren Tom. I dag er paret gift og bosatt på den tropiske ferieøya. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Hvis du er åpen for forandringer kan livet ta deg i mange uventede retninger. Da svenske Linnea Larm-Svensson (29) i desember 2017 satte kursen mot den indonesiske øya Bali, ante hun ikke at hun tre år senere skulle gifte seg med en balinesisk mann og konvertere til hinduisme.

Planen hennes den gangen var bare å utforske denne vakre og frodige øya, samt å få seg jobb som dykkerinstruktør slik at hun kunne forsørge seg under oppholdet.

Hun hadde imidlertid ikke tatt høyde for at desember regnes som lavsesong på Bali, etterspørselen etter dykkerinstruktører var derfor ikke spesielt stor. I stedet bestemmer hun og en venninne seg for å bruke tiden på å lære seg å surfe.

Den søvnige lille øya Nusa Lembongan, som ligger en halvtimes båttur sørøst fra Bali, er kjent for sine ideelle surfeforhold. Her treffer hun den lokale surfeinstruktøren Tom som hun umiddelbart blir veldig sjarmert av.

– Etter at vi var ferdige med å surfe, inviterte Tom oss til å spise grillet fisk på stranden. I ettertid har han fortalt at han gjorde det fordi han var interessert i meg. Noen dager senere dukket han også opp der vi bodde for å gi oss bananer, noe jeg syntes var veldig søtt gjort av ham, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer