Dicpics:

Da sjakkeksperten så dickpicsene lyse mot seg på messenger, valgte hun en helt særegen respons

- Jeg var jo helt uforberedt.

DICKPICS: Å sende nakenbilder finnes ikke i Heidis verktøykasse - som vokste opp i en tid der bilder måtte fremkalles i en butikk før de kunne beskues. Da stopper det fort opp, det gjør det. Foto: Ola Waagen
DICKPICS: Å sende nakenbilder finnes ikke i Heidis verktøykasse - som vokste opp i en tid der bilder måtte fremkalles i en butikk før de kunne beskues. Da stopper det fort opp, det gjør det. Foto: Ola Waagen Vis mer
Publisert

Det var i påsken Heidi Røneid (40) stod opp til nok en deilig fridag, sjekket telefonen mens hun ennå ikke helt hadde våknet, og stirret rett i hvitøyet på en vilt fremmed penis.

Klokken var 8:45 denne lørdags morgenen, og vi overlater her ordet til Heidi selv.

- Jeg hadde nettopp stått opp, og så det var en melding på messenger. Og der plutselig lyste disse to bildene mot meg. Jeg var jo helt uforberedt, så jeg skvatt til.

Sammen med bildene av penisen, fulgte også en helt kort oppfordring, som ikke var noe mindre eksplisitt: «Send nakenbilder av deg» stod det.

Vi kan allerede her røpe at Heidi valgte å ikke følge oppfordringen - men tok en litt annen approach.

Ja, hun valgte den kanskje verst tenkelige responsen på en seksuell henvendelse - hun svarte med en kronikk.

Kjære Mr. Dickpic

Mange kjenner henne som sjakkekspert fra både NRK og TV2 - som frilansjournalist har Heidi mange baller i lufta (pun not intended).

Etter først å ha blitt satt sjakk matt av de vovede bildene, våknet en genuin nysgjerrighet, forteller Heidi til KK når vi ringer henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer