Sunniva Gylver:

Da Sunniva ble overkjørt, og hun sto i fare for å dø, tenkte hun at hun ikke hadde noe ugjort

- Jeg kjente at jeg hadde levd det livet jeg ønsket.

BLE OVERKJØRT: Som liten var hun venneløs. Men da hun fikk hodet knust av en bil og ikke visste om hun kom til å leve eller dø, var det blant annet alle vennene som holdt henne oppe. FOTO: Astrid Waller
BLE OVERKJØRT: Som liten var hun venneløs. Men da hun fikk hodet knust av en bil og ikke visste om hun kom til å leve eller dø, var det blant annet alle vennene som holdt henne oppe. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Det var en mild fredags kveld i mai 2017. Sunniva syklet hjem fra jobben til en ventende middag med ektemannen. Hun skulle til å krysse en gate, da en bil smalt inn i henne. Det ene bakhjulet kjørte over hodet hennes, rev nesten av det venstre øret, knuste kjeven, lagde brudd på begge sider av hodet og punkterte en lunge.

I ti dager lå hun på Ullevål sykehus. Blødningene i hjernestammen var umulige å operere.

Ingen visste om hun kom til å leve eller dø. Selvsagt ville hun leve, elsket livet sitt, mannen, ungene, vennene, jobben. Men om hun skulle dø, tenkte Sunniva,så var det slik at hun på ett vis ikke hadde noe ugjort.

- Jeg kjente at jeg hadde levd det livet jeg ønsket. Jeg har både blitt bekreftet og utfordret av Gud. Radikalt utfordret hele tiden på å elske Gud og min neste som meg selv. Det har gitt meg en eksistensiell beredskap, en bevisst holdning til hva som gjør livet verdt å leve.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer