Benjamin Baarli Silseth

Da tenåringen Benjamin fortalte moren at han likte gutter, fikk han et svar som satte spor

- Jeg ville ikke ha jubel eller en lang alvorsprat.

BENJAMIN BAARLI SILSETH: - Noen ønsker ikke den kjærligheten som jeg har til Niklas velkommen, sier Benjamin Silseth når KK møter han. Det er ikke alle kommentarer som preller av. FOTO: Maria Kleppe Vihovde
BENJAMIN BAARLI SILSETH: - Noen ønsker ikke den kjærligheten som jeg har til Niklas velkommen, sier Benjamin Silseth når KK møter han. Det er ikke alle kommentarer som preller av. FOTO: Maria Kleppe Vihovde Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En dag Benjamin Baarli Silseth (32) kom hjem fra skolen, fant han moren sin som sto og brettet klær. «Jeg tror kanskje at jeg liker gutter», sa han rett ut.

Benjamin gikk på ungdomsskolen og hadde skjønt at han skilte seg ut fra mengden. Men når var det riktig å komme ut? Det hadde han ingen fasit på, men morens vesen gjorde at det kjentes helt naturlig å si det til henne først.

Morens reaksjon på Benjamins betroelse, skulle sette dype spor i ham. Det kommer vi tilbake til.

KK møter Benjamin mellom casting-intervjuer til neste sesong av suksesserien Gift ved første blikk, der han utgjør en del av ekspertpanelet med sin kompetanse som psykolog. Før vi finner oss et sted å sitte, smiler han til alle vi går forbi samtidig som han småspiser på en salat fra kantinen.

Alt går i høyt tempo og flere ting gjøres samtidig. Mye tyder på at han har en mentalitet som sier at kalenderen ikke er full før den renner over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer