Hetset på TikTok

Da tobarnsmoren med CP la ut videoen, ble hun sjokkert over responsen

- Jeg fikk panikk for at datteren min skulle lese det.

HETSET PÅ TIKTOK: Mari hadde aldri forventet seg en slik reaksjon fra filmen hun la ut på TikTok. FOTO: Privat
HETSET PÅ TIKTOK: Mari hadde aldri forventet seg en slik reaksjon fra filmen hun la ut på TikTok. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mari Svartveit Hansen (39) er en aktiv mamma til to jenter på ni og 13 år. På grunn av cerebral parese (CP) er hun delvis ufør, men hun jobber som journalist og har et stort politisk engasjement.

For ikke så lenge siden la hun ut en videosnutt på TikTok som uskyldig nok handlet om at barna hennes syntes hun reagerte vel overdrevent på at hun vant premie i «Fjorden Bingo», som er et populært radiobingo-program.

Filmen fikk flere tusen visninger og mange kommentarer, men Mari var totalt uforberedt på alle nettrollene den også tiltrakk seg.

– Det virker som om jeg vekket de virkelig stygge trollene, de jeg hele tiden har visst fantes et eller annet sted. Men det er enormt rart at en slik video skulle fremprovosere så mye hat. Jeg tullet jo bare med meg selv, sier Mari.

– Det verste var å få kommentarer om at jeg ikke burde formere meg. Når de ser en person som snakker litt treigt, slik jeg gjør på grunn av CP-skaden, så tenker de at hun må ruse seg. Så begynner de å koke sammen at jeg drikker med barna mine til stede, de skjønner ikke at talen min er slik på grunn av CP.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer