True Crime

- Da vi spurte hvorfor de hadde drept Skylar svarte hun kaldt: vi likte henne bare ikke

16-åringene Shelia og Rachel drepte bestevenninnen og holdt det skjult i et halvt år.

TRUE CRIME: Shelia Eddy (t.v.) og Rachel Shoaf (midten) drepte bestevenninnen Skylar Neese (t.h.) en varm julidag i 2012. Det skulle gå et halvt år før venninnene innrømmet den grove ugjerningen. Dette bildet la Sheila ut på Twitter-profilen sin fire måneder før drapet. Foto: Skjermdump Twitter // @_sheliiaa
TRUE CRIME: Shelia Eddy (t.v.) og Rachel Shoaf (midten) drepte bestevenninnen Skylar Neese (t.h.) en varm julidag i 2012. Det skulle gå et halvt år før venninnene innrømmet den grove ugjerningen. Dette bildet la Sheila ut på Twitter-profilen sin fire måneder før drapet. Foto: Skjermdump Twitter // @_sheliiaa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

16-åringene Shelia Eddy, Skylar Neese og Rachel Shoaf fra Morgantown i West Virginia i USA var som tenåringsjenter flest. De elsket å henge med hverandre, finne på sprell og å ta «gruppeselfies» som de la ut på sosiale medier. Shelia og Skylar ble kjent med hverandre da de var åtte år, og de to ble raskt gode venninner med Rachel da alle tre begynte på samme videregående skole i 2010. (PSST: Dette er 6 av de mest brutale seriemorderne gjennom tidene)

Men i begynnelsen av juli 2012 var det hele over. Morgenen den 6. juli oppdaget Skylars far, Dave Neese, at datteren ikke lå i sengen slik hun skulle. Ved nærmere ettersyn fant han en benk under det åpne vinduet hennes, som indikerte at tenåringsdatteren i løpet av natten hadde sneket seg ut.

Da hun ikke dukket opp på jobb noen timer senere begynte varsellampene å blinke hos foreldrene. Skylar hadde aldri tidligere vært borte fra jobb, og ble ansett som en svært pliktoppfyllende jente. Politiet ble koblet inn, og med på leteaksjonen etter 16-åringen var blant andre venninnen Shelia Eddy og hennes mor. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer