Dalton (22) kunne ikke svømme - druknet på bryllupsreise

- Tre dager i bryllupsboblen ble brått snudd om til et mareritt, sier enken Cheyenne Cottrell.

FRA BRYLLUP TIL BEGRAVELSE: Lørdag 27. juli giftet Dalton Cottrell og Cheyenne Cottrell, begge 22 år, seg i Kansas. Fem dager senere døde brudgommen som følge av en drukningsulykke i Florida, mens paret var på bryllupsreise. FOTO: Gofundme.com
FRA BRYLLUP TIL BEGRAVELSE: Lørdag 27. juli giftet Dalton Cottrell og Cheyenne Cottrell, begge 22 år, seg i Kansas. Fem dager senere døde brudgommen som følge av en drukningsulykke i Florida, mens paret var på bryllupsreise. FOTO: Gofundme.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det unge ekteparet Dalton Cottrell og Cheyenne Cottrell, begge 22 år, forlovet seg i januar og giftet seg i Kansas lørdag 27. juli - og alt lå tilrette for en lykkelig fremtid for det nygifte paret.

Dalton, som studerte til å bli pastor, var født og oppvokst i Iowa i Midtvesten, og hadde aldri lært seg å svømme. Han og kona hadde lagt bryllupsreisen til Florida, og hygget seg i vannkanten på St. Augustine beach, da en kraftig tidevannsbølge tok tak i den unge mannen.

Bølgen dro han utover og under vann. Kona prøvde iherdig å få ham opp, men de kraftige understrømmene gjorde det umulig for henne å redde ham. Ifølge politiet klarte til slutt en livvakt å få ham opp på et padlebrett.

- Da var han grå i ansiktet og frådet ut av munnen, har politiet uttalt ifølge Today.

- Jeg hadde aldri trodd at jeg i en alder av 22 år skulle bli både kone og enke så fort

Livvakten utførte hjerte- og lungeredning på den 22 år gamle mannen, men livet sto ikke til å redde. Han ble erklært død 14:12 den 30. juli - fem dager etter 22-årsdagen sin.

I et post på sin private Facebook-profil har enken Cheyenne skrevet et sterkt innlegg, hvor hun bekrefter ektemannens dødsfall.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer