Kjøtt

Dampede koteletter i folie

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
4 magre koteletter
50 g frisk ingefær
1 stort fedd hvitløk
1 grønn chili
4 dl ris
6 dl vann
1/2 rødløk
2 gulrøtter
1 purre
2 ss olje
salt og pepper
2 ts gurkemeie

Start med å koke risen. Skrell ingefæren, og hakk den fint sammen med hvitløk og chili. Skjær vekk alt fettet på kotelettene og legg hvert stykke på aluminiumsfolie. Fordel chiliblandingen på kotelettene og dryss over med salt og pepper. Lukk pakkene og sett dem i ovnen på 180° i 20 minutter. Finhakk rødløk, skjær purren i strimler, skrell gulrøttene og kutt dem i terninger. Ha olje i en panne, deretter gurkemeie og grønnsakene. La det steke noen minutter. Tilsett risen og stek videre noen minutter. Servér kotelettene sammen med den stekte risen.

Dampede koteletter i folie
Dampede koteletter i folie Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer