Else Kåss Furuseth:

- De sier jeg er et vandrende rødt flagg

Dette skal Else Kåss (43) ha på seg når hun gifter seg.

ELSE KÅSS FURUSETH: I april blir det bryllup for medieprofilen. Selv om det er en del av hennes nye talkshow Else, som kommer på TVNorge, er ønsket å finne en ektemann helt på ekte. Foto: Astrid Waller
ELSE KÅSS FURUSETH: I april blir det bryllup for medieprofilen. Selv om det er en del av hennes nye talkshow Else, som kommer på TVNorge, er ønsket å finne en ektemann helt på ekte. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 20. april skal hele Norges Else Kåss Furuseth (43) gifte seg i Oslo spektrum. Og det meste er på plass. Bortsett fra brudgommen, da.

- Bryllupssangeren er bestilt. Kjolen har jeg hatt i mange år. Det eneste jeg mangler er en mann, skrev hun i et innlegg på Instagram i forbindelse med «Else gifter seg i Spektrum». Showet kunngjorde hun på tampen av fjoråret.

Vi bet oss merke i kjoledelen av innlegget. Det er jo ingen hemmelighet at Else har en garderobe full av liv - glitter, fjær, paljetter og volanger. For å nevne noe. Desto mer interessant er det altså når hun sier at hun har eid den utvalgte kjolen i mange år.

Dette må vi høre mer om, og kobler på humordronninga sjøl for å få litt mer detaljer om antrekket:

- Else, hvilken kjole skal du gifte deg i?

- Det er gøy at jeg har uttalt at jeg har vært så bombesikker på akkurat hvilken kjole jeg skal gå for, men det er fortsatt litt sånn work in progress, for å si det sånn, ler hun i telefonen.

- Eller, jeg har én kjole, som jeg allerede har brukt i mange brylluper før. Jeg kjøpte den på UFF da jeg skulle være toastmaster i Morten Ramms bryllup, og inntok gulvet med en gangsteraktig rap.

- Jeg har jo vært hun always the bridesmaid, never the bride, så i ettertid har jeg brukt den samme kjolen som toastmaster, underholder, forlover, hundepasser ... you name it,.

BRUDEKJOLE: Her er brudekjolen Else allerede har brukt i en rekke bryllup - og som hun nå vurderer i sitt eget. Foto: Privat
BRUDEKJOLE: Her er brudekjolen Else allerede har brukt i en rekke bryllup - og som hun nå vurderer i sitt eget. Foto: Privat Vis mer

- Og det er den kjolen du kanskje går for nå?

- Det er det! Selv om jeg har fått beskjed om at den ikke bør henge der på date, og at den kan virke som en trussel - men jeg håper jo at nå er det min tur!, sier Else ivrig.

En dårlig idé

Selv beskriver hun kjolen sin som en typisk 80-talls bløtkakekjole. Den er sydd ut en gang, men må fortsatt modereres. Og så er det den ifølge Else en slags Christine Koht junior, spesielt med litt fargerik bling i håret.

- Jeg tror ikke akkurat den gjør det noe lettere for meg å finne en mann. Likevel synes jeg det er gøy å bare gønne på og gå all inn. Noen er så opptatt av reglene i bryllup - fast bestemt på at alt skal være dueblått. Jeg liker heller at alt er lov!

Else sier at forberedelsene og nervene før bryllupet i april svinger stort. Hun går fra og være veldig positiv og veldig negativ. Og folka rundt henne? De fleste synes bryllupet er en dårlig idé.

- De påpeker at det blir gjort i feil rekkefølge. Arrangere bryllup først, og så finne drømmemannen. Men det er jo poenget. Det er jo ikke meninga å såre noen, det er rett og slett at man sier høyt det man har som en slags ønskedrøm. Hva skjer om man stiller seg sårbar foran alle og sier: «Im just a girl standing in front of you, asking for somebody to love her?»

SA BRURA: – Runaway bride, er Elses kommentar til dette bildet. FOTO: Privat
SA BRURA: – Runaway bride, er Elses kommentar til dette bildet. FOTO: Privat Vis mer

- Men jeg skulle ønske at jeg hadde turt å gønne på svært for kjærligheten tidligere, jeg. Også håper jeg kjærligheta smitter - på en god måte!

- Hva sier folk rundt deg da?

- At jeg er et vandrende rødt flagg, og at jeg gjør jakten på en mann enda vanskeligere. Heldigvis er min filosofi at det er bra å si høyt det man synes er vanskelig på privaten. Folk tenker jo at dette ikke er oppriktig, men det er det absolutt: All you need is love!

- Hva er du mest spent på?

- Om det er en brudgom der. Og om han senkes ned i zipline!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet