<strong>POTENSIELLE MODELLER:</strong> May Line og Susanne ble oppdaget av KKs "modellspeidere" og fikk en makeover de sent vil glemme. Se bildene i bildeserien litt lenger nede i saken! Foto: Rolf-Ørjan Høgset
POTENSIELLE MODELLER: May Line og Susanne ble oppdaget av KKs "modellspeidere" og fikk en makeover de sent vil glemme. Se bildene i bildeserien litt lenger nede i saken! Foto: Rolf-Ørjan Høgset Vis mer

Kk Reportasje

- De vakreste vet det ikke selv

Se hva som skjedde da fotografen vår ble sendt ut for å finne modellene blant oss.

Publisert
Sist oppdatert

Det er mange som kunne ha jobbet som modeller om de fikk proff behandling før fotoshoot, mener Rolf-Ørjan Høgset, fotografen og makeupartisten som daglig jobber med modeller og kjendiser både for magasiner og tv.

Vi tok ham på ordet. Sammen med KKs egen makeupartist Tone vid Skipa, dro han på supermodelljakt midt iblant oss.

Susanne er det Tone som finner. Hun er kjøpmann for en Narvesen-butikk, og er langt inne i jobbmodus der hun sitter i et møte med en ansatt. BAM! Det Tone ser, er viltre, blonde lokker. I Susanne ser hun også de to viktige faktorene som de skal finne i de andre jentene: kroppsholdning og utstråling.

– Jeg sa først nei i ren refleks, men ble overtalt av min ansatte til å bli med, ler Susanne i ettertid.

LES OGSÅ: Denne forvandlingen må du se

Det handler om selvrealisering

May Line er det Rolf-Ørjan som finner under en god gammeldags pubrunde. BAM!

– Jeg tok det som et kjempekompliment og nølte aldri med å takke ja. Men jeg ser ikke meg selv som modell. Jeg har jo også alderen imot meg, insisterer May Line.

– Hun kunne jobbet som modell selv om hun er 37, kontrer Rolf-Ørjan. Og utdyper: – Hun har en veldig sterk karakter. Så er hun slank, har høy panne og store øyne, som jo er klassiske modellkriterier.

Så kommer dagen. I fotografens studio er makeupartist, frisør og stylist klare. Damene toger inn. Alle er vi lett oppglødde. Men hvorfor er vi egentlig det? Hva ligger i bunnen av dette, av pudderkoster, frisørsakser og flotte kjoler?

– Det handler om selvrealisering. Og om drømmen og behovet vi alle har for å bli sett. Det øyeblikket man opplever det, er sterkt for oss alle, mener fotograf Høgset.

LES OGSÅ: Slik får du perfekt supermodell-hud

Finn fram modellen i deg, du også!

 Foto: KK
Foto: KK Vis mer

Ifølge fotograf Rolf-Ørjan Høgset er det få av oss som forstår hvordan vi kan se bedre ut, og har gjort seg en karriere nettopp på dette.

Høgset mener det ikke bare handler om makeup og klær, men også om det psykiske og det å våge å leve ut skjønnheten sin:

Det handler om holdning, hvordan du møter et blikk, at du tør å smile. Og at du tør å spille på sjarmen sin. En god påminnelse der altså, oss Askepotter imellom.

LES OGSÅ: Se hva suksess-modellen gjør nå

Saken kan leses i sin helhet i vårt store jubileumsnummer (KK fyller 140 år!) som er i salg fra fredag 14. februar. Der kan du også lese om enda flere Askepotter som vi jaktet oss frem til –og ikke minst få høre hva damene selv syntes om forvandlingen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer