Eli Strand

Deler rørende hilsen fra sykesenga

Eli Strand takker alle for støtten når hun nå står i sitt livs kamp.

ELI STRAND: I to rørende innlegg på instagram og facebook takker kreftsyke Eli Strand de som hjelper henne i den vanskelige tiden. FOTO: Privat
ELI STRAND: I to rørende innlegg på instagram og facebook takker kreftsyke Eli Strand de som hjelper henne i den vanskelige tiden. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Vi leser ofte om historiene hvor det går bra – gladsaker om at en person har blitt kreftfri. Men det er viktig å vise at ikke alle kan bli friske. Og den følelsen er ganske … ensom.

Det sa et tidligere TV2-programleder Eli Strand (50) i et intervju med KK i 2022.

Hun fortalte da at hun lever med uhelbredelig kreft, og mener vi må snakke mer om dem som ikke blir friske.

– Det er ikke sånn at jeg går rundt og gråter hver dag, men det må være rom for å sørge – både for oss som lever med en kronisk sykdom, og de som er pårørende.

Fikk kreft - igjen

Eli fikk påvist livmorhalskreft i 2019, og etter mange runder med behandling fortalte hun i 2023 at hun nok en gang har blitt syk. Denne gang med brystkreft. På sin facebookprofil skrev Eli Strand i mai 2023:

Dette er dessverre ikkje ei historie om at alt går bra og vi har verdas beste helsevesen osv. Det eg no skal fortelje, handlar om når det går galt, sjølv med eit godt helsevesen. Ein fatal feil gjer at eg no har enda opp med brystkreft og er både fortvila og forbanna på same tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer