Stina Bakken:

Deler trist beskjed

- Jeg sliter med å ta det innover meg.

STINA BAKKEN: Gravidgleden ble kortvarig. Foto: NTB
STINA BAKKEN: Gravidgleden ble kortvarig. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag denne uka delte influenser Stina Bakken og samboeren Per Fredrik Åsly at de var gravide for første gang. Dette etter å ha fått positiv graviditetstest på direkten med Bakkens følgere på Snapchat.

- Det føles helt surrealistisk og bra! Det har ikke sunket helt inn ennå, sa influenseren til Dagbladet kort tid etterpå.

Paret har det siste året vært åpen om sine forsøk på å bli gravide uten å lykkes. Blant annet ble det på vårparten i fjor kjent at Stina måtte operere etter en spontanabort, og siden har hun tatt med følgerne sine på en tøff reise på veien mot graviditeten. Rett før jul fortalte hun at de vurderte IVF-behandling.

Og nå ser det dessverre ut til at det ikke gikk veien denne gangen for det profilerte paret heller. «Stinablogg» har nemlig delt en ny, trist beskjed med sine Snapchat-følgere. Etter å ha tatt en ny test fikk hun negativt resultat.

- Jeg er ikke gravid lenger. Jeg kjenner jeg sliter veldig med å ta det innover meg. Kroppen min er i veldig forsvarsmodus nå, og jeg orker ikke å forstå at dette er sant. Men ... ja, da ble det ikke noe baby den gangen her heller, forteller hun tydelig preget.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet