Leggetid:

Den lille jenta har gått viralt etter uvanlig ønske ved leggetid

– Først klarte jeg ikke slutte å le, innrømmer jentas aupair.

LEGGETID: Aupairen Megan Mordaunt gikk TikTok-viralt med video av den lille jenta hun passer som kom med et veldig overraskende krav til nattahistorie ved leggetider. FOTO: NTB
LEGGETID: Aupairen Megan Mordaunt gikk TikTok-viralt med video av den lille jenta hun passer som kom med et veldig overraskende krav til nattahistorie ved leggetider. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det er de minste som kommer med livets største gullkorn. Nylig, har en amerikansk treåring i Charlotte, North Carolina, vært et perfekt eksempel på dette.

Da den lille jenta kom med et skikkelig uvanlig ønske ved leggetider, kunne ikke aupairen Megan Mordaunt dy seg med å dele det på TikTok - hvor videoen gikk viralt og har sjarmert millioner.

– Først klarte jeg ikke slutte å le når hun spurte meg, men så fikk jeg roet meg ned etterhvert som hun fortsatte å si: «Meg, Meg, les fortellingen», har Mordaunt fortalt til magasinet People.

– Lurer på om bare jeg synes dette er morsomt

Da Mordaunt som vanlig skulle lese nattahistorie på sengekanten for den lille jenta i familien hvor hun jobber som aupair, var det plutselig ingen vanlig fortelling eller eventyr jenta ville høre.

– Hver dag, mens vi gjør oss klar for leggetid, lar jeg henne hente to bøker fra bokhylla på rommet som jeg kan lese for henne, forteller Mordaunt.

Men denne dagen, skal treåringen derimot ha løpt rett til kjøkkenet når det var tid for å hente bøker for høytlesning, til Mordaunts store overraskelse.

Og utrolig nok, var det brukermanualen til familiens iskaffemaskin hun ønsket høytlesning av!

– Hun må tydeligvis ha spottet og husket denne iskaffemaskin-manualen fra der den lå på kjøkkenbenken, sier Mordaunt.

Hun forteller at det er første gangen jenta har bedt om noe lignende, men at hun er en veldig intelligent og kreativ unge.

– Hun sier og gjør de morsomste ting av og til, forteller Mordaunt.

– Jeg syntes det var artig, og derfor postet jeg det, men rett etterpå tenkte jeg for meg selv: «Jeg lurer på om det bare er jeg som synes dette er morsomt», innrømmer aupairen.

Dette var på Instagram Story – og etterlot ingen tvil. Etter å ha fått inn mange svar, bestemte hun seg for å poste det på TikTok også. I videoen leser hun opp instruksjonene om hvordan håndtere denne kaffemaskinen, mens den lille jenta ser både ganske fornøyd og interessert ut.

Det tok ikke lange tiden før millioner av brukere hadde sagt seg helt enige i at ja, dette var morsomt.

– Det at videoen nådde tre millioner visninger slo meg i bakken, innrømmer Mordaunt.

I skrivende stund har videoen nærmere 600 tusen likes, over 2500 kommentarer og over 25 tusen lagringer.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer