Du leser nå KK pluss

Jon-Erik Hexum

- Den norske Hollywood-stjerna levde videre etter sin død

Han var ung, vakker, norsk – og Hollywood-stjerne. Og plutselig var han død. Men det selvpåførte skuddet som drepte ham ved en feil, ble ikke helt slutten for den norske skuespilleren.

STJERNEN SOM ALDRI SLUKNET: Norskættede Jon-Erik Hexum ble regnet som The next big thing i Hollywood. I 1984 døde han under lek med en Magnum 44 ladet med tomhylse. FOTO: NTBScanpix
STJERNEN SOM ALDRI SLUKNET: Norskættede Jon-Erik Hexum ble regnet som The next big thing i Hollywood. I 1984 døde han under lek med en Magnum 44 ladet med tomhylse. FOTO: NTBScanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jon-Erik Hexum var ung, vakker og talentfull - med en Hollywood-karriere som allerede hadde skutt fart. Han var stadig å se på den røde løperen, med blant andre Joan Collins fra «Dynastiet», og han spilte i flere filmer sammen med henne.

I tillegg var han en ettertraktet modell, med et firskårent ansikt som ledet tankene både Marlon Brando og Paul Newman, med en dæsj av sårbarheten til James Dean. Hollywood var over seg av begeistring for den norske skuespilleren på begynnelsen av 80-tallet, og Hexum ble kalt «The next big thing».

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

KK Pluss - mer av virkeligheten

Over 50 kvalitetsartikler hver måned. Prisvinnende reportasjer og avsløringer. Premium format og lekker presentasjon

199,-/måned

ABONNER PÅ KK PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer