Cecilie Skog:

- Den største overgangen er å være den eneste voksne i hverdagen

Cecilie Skog er ferdig med isødet. Nå håper hun på litt mer fest og fjas, og litt mindre bålpanne i skogen. For er det ikke det singellivet bør by på?

CECILIE SKOG: – Dette med å være singel … Jeg har liksom ikke kjent så mye på den følelsen, sier Cecilie. Kjole fra By Timo og øredobber fra Hasla. FOTO: Truls Qvale
CECILIE SKOG: – Dette med å være singel … Jeg har liksom ikke kjent så mye på den følelsen, sier Cecilie. Kjole fra By Timo og øredobber fra Hasla. FOTO: Truls Qvale Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg begriper ikke hvordan de får det til, jeg. De som får med seg tre unger ut døra om morgenen og er på jobb klokka ni.

Det er Cecilie Skog som forsøker å bli trodd på at hun, polfareren, fjellklatreren og ekspedisjonslederen, kan bli overmannet over hvor krevende det kan være å få barnehagebarn korrekt antrukket og klare for avreise en helt vanlig tirsdag. Hun som er første og eneste norske kvinne som har nådd både Sydpolen, Nordpolen og toppen av Mount Everest. Som henger i klatreveggen når andre henger på kjøpesenteret. Og som har klart å få med seg Truls Svendsen på toppen av Argentinas høyeste fjell, for å nevne noe. Da har man jo en viss evne til å folk i bevegelse, har man ikke? Vel, Cecilie påstår altså at morgenlogistikken med to jenter på fem og tre år kan være mer krevende enn strabasiøse villmarkseventyr. Mener hun det virkelig?

– Enkelte ganger krever det helt vanvittig mye, synes jeg. Og det er ikke alle dager jeg får det til, heller. Jeg som er vant til å ha en viss gjennomføringsevne på prosjektene mine, må bare innse at det ikke alltid går å holde klokka. Og noen ganger bare gir jeg opp, sier kvinnen som framstår som en som aldri har gitt opp noe som helst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer