Amputasjon

Den unge modellen måtte amputere begge beina

- Jeg skal gå igjen! sier den tapre 21-åringen Claire Bridges.

AMPUTASJON: 21-åringen Claire Bridges måtte amutere begge beina som følge av å ha pådratt seg covid. FOTO: Skjermdump // Instagram @clurby
AMPUTASJON: 21-åringen Claire Bridges måtte amutere begge beina som følge av å ha pådratt seg covid. FOTO: Skjermdump // Instagram @clurby Vis mer
Publisert

Da den amerikanske modellen Claire Bridges kom til verden i Florida i 2001, ble hun født med en alvorlig hjertefeil som over to tiår senere skulle vise seg å bli livstruende.

Etter å ha pådratt seg koronaviruset i midten av januar, havnet den unge kvinnen på intensivavdelingen med en livstruende infeksjon.

Som følge av komplikasjoner så ikke legene noen annen utvei enn å amputere 21-åringens bein, for å redde henne.

Claire er nå skrevet ut av sykehuset og på bedringens vei, og bruker sosiale medier aktivt for å holde følgerne sine oppdatert på utviklingen.

Hun takker også for støtten hun har fått både på sosiale medier og etter at familien startet innsamlingsaksjon på GoFundMe, for å samle inn penger til å dekke sykehuskostnader.

«Jeg har det etter forholdene bra. Jeg får jevnlig terapi og gjør fysisk trening, og har besøk av hjemmesykepleiere flere ganger i uken. Jeg sitter mye oppreist og beveger meg stadig mer. Snart skal stingene av, og jeg kommer til å gå i løpet av null komma niks! Tusen takk for støtte, alle sammen!» skriver hun på Instagram.

Inspirerende positiv

På GoFundMe-siden beskrives hun som verdens beste venn, datter og søster, men en helt egen positiv holdning til livet.

«Hun er en ung kvinne full av liv og kjærlighet, som utstråler positiv energi. Hennes latter lyser opp ethvert rom. (...) Clairs venner og familie ønsker å sørge for at hun slipper flere bekymringer enn de hun allerede har».

Og det er ingen tvil om at den unge modellen har en positiv og inspirerende holdning til livet, for i sitt siste innlegg, publisert på Instagram i slutten av mars forteller hun følgerne sine at hun har fått en ny hobby - nemlig kunstmaling.

«Og, jeg har også fått rullestolen min og jeg er glad!», skriver den tapre 21-åringen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer