Kompani Lauritzen

- Den verste dagen i mitt liv

Kompani Lauritzen-deltaker Siri Avlesen-Østli (37) beskriver oppholdet som et eventyr, men også det verste hun har vært med på.

TØFT OPPHOLD: Siri Avlesen-Østli er en av de 14 deltakerne i årets sesong av Kompani Lauritzen. Foto: Matti Bernitz
TØFT OPPHOLD: Siri Avlesen-Østli er en av de 14 deltakerne i årets sesong av Kompani Lauritzen. Foto: Matti Bernitz Vis mer
Publisert

- Å være med på Kompani Lauritzen er det tøffeste jeg har vært med på noen gang. Følelsen av å være helt tom, og så tappet for energi at man besvimer, er brutal, sier TV2-profil Siri Avlesen-Østli (37).

Andre sesong av TV-suksessen Kompani Lauritzen er godt i gang, og over 1.200.000 personer så første episode av årets sesong. I programmet får 14 kjente personer kjenne på hvordan det er å leve under strengt militærregime.

Siri fulgte med på første sesong, og hun skjønte fort at det var noe hun kunne tenke seg å delta på.

- Jeg er glad i å pushe meg selv, og er ikke så redd for å ha vondt. Det er gøy å teste nye ting, og jeg er glad i adrenalin. Da jeg fikk forespørselen, tenkte jeg yes! Jeg er evig takknemlig for å bli spurt.

Forberedte seg godt

Kompani Lauritzen ble spilt inn i høsten 2020. Siri, som er mamma til to små barn, brukte sommeren på å forberede seg til programmet, og trente målrettet fem-seks uker.

- Jeg er jo nerden i denne sesongen, men det får jeg bare stå i. Jeg ønsket å være godt forberedt, for å komme litt nærmere dem som er yngre og bedre trent enn meg, så jeg ikke startet så mye på minussiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.