Kultur

Depp i dansk film?

Johnny Depp vil jobbe med von Trier.

Depp i dansk film?
Publisert
Sist oppdatert
Den amerikanske superstjernen Johnny Depp drømmer om å jobbe med den eksentriske danske regissøren Lars von Trier, melder Berlingske Tidene. Depp, som 14. juli er aktuell med Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest, venter bare på et tilbud fra dogmesjefen.- Når han er klar så er jeg klar. Lars er en ener. Han er fantastisk. Og det kan aldri måles i penger. Han har en virkelig solid porsjon humoristisk sans - samtidig som han tar filmmediet dypt alvorlig, sier Depp til Berlingske Tidende- Han bringer en unik balanse til hele ideen om at «det som skjer, det skjer». Personlig elsker jeg, når for eksempel en flaske triller ut av bildet uten noen som helst forklaring. Jeg frykter alltid når regissøren roper «kutt». På film skjer ofte det beste etter et øyeblikk, og Lars von Trier mestrer den slags timing bedre enn noen annen, sier Johnny Depp til avisen, og oppfordrer journalisten til å bringe beskjeden videre. Johnny Depp har spilt i filmer som What's Eating Gilbert Grape, Charlie og sjokoladefabrikken og Donnie Brasco, og er tilbake på norske kinolerret 14. juli, med piratfilmen Pirates Of The Caribbean.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer