Cecilie Krogh:

Derfor droppet Cecilie medisinstudiene og ble frisør

- Det er et ­merkelig øyeblikk når du ikke lenger kjenner igjen drømmen din.

CECILIE KROGH: – Mitt opprør var kanskje ikke helt standard, sier Cecilie Krogh. For etter å ha kommet inn på medisinstudiet ombestemte hun seg – og utdan­net seg til frisør. Kortermet dressjakke og bukse fra Costummade. FOTO: Astrid Waller
CECILIE KROGH: – Mitt opprør var kanskje ikke helt standard, sier Cecilie Krogh. For etter å ha kommet inn på medisinstudiet ombestemte hun seg – og utdan­net seg til frisør. Kortermet dressjakke og bukse fra Costummade. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Glitter og glam, internasjonale kjendiser, tv-stunt og jobber i utlandet har vært helt dagligdags for Cecilie Krogh (32). Det startet med hår – og hard jobbing.

Krogh er stylisten og gründerkvinnen som har gjort det meste, og litt til. Hun er blant landets mest ettertraktede hår- og skjønnhets­stylister, og vi i KK kan kalle henne litt vår, siden hun fyller både blad og nettside med skjønnhetsekspertise og inspirasjon.

– Jeg har egentlig aldri drømt, jeg har bare gjort, sier Cecilie.

Selv om hår og sminke kanskje er de viktigste nøkkel­ordene, er det skaperevnen som står i sentrum for henne.

– Kreativiteten er kanskje min aller største drivkraft. Ikke nødvendigvis bare hår og skjønnhet, men alt som kan skapes visuelt, sier hun.

Samtidig er hun glad for å kunne bidra til at andre mennesker kan få bedre selvtillit.

– Jeg er alltid stolt de gangene det kommer inn en sjenert kvinne med nedslått blikk, og som senere går ut døren i salongen med rak rygg, blikket framover og klar til å møte verden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer