Bryllup

- Derfor giftet jeg meg for tredje gang – med samme dama

20 år etter at de giftet seg i Las Vegas dro Erik og Helle tilbake og fornyet løftene. - Det er så morsomt at vi kanskje må gjøre det en gang til, skriver Erik i denne personlige teksten.

BRYLLUP: Til tonene av Elvis-låten «Viva Las Vegas» kan Erik og Helle Øder Valebrokk danse arm i arm ut av Graceland Wedding Chapel, sammen med «Elvis», som deretter straks måtte stikke for å hente barn.  Foto: Erik Valebrokk
BRYLLUP: Til tonene av Elvis-låten «Viva Las Vegas» kan Erik og Helle Øder Valebrokk danse arm i arm ut av Graceland Wedding Chapel, sammen med «Elvis», som deretter straks måtte stikke for å hente barn. Foto: Erik Valebrokk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Porselensbryllup. Det er det 20-årsbryllupsdag heter. Ikke fullt så robust som gull (50 år) eller sølv (25 år), altså, men riktig skjøre saker. På den annen side er det neppe så mange andre som har giftet seg i Las Vegas og fremdeles er gift etter 20 år. Og det er vel grunn god nok, tenkte vi, til å gifte oss i Las Vegas igjen!

LES OGSÅ: Gjest i en venninnes bryllup? Så mye koster det deg

– Jeg husker et par som var her for å markere 50-års-bryllupsdag, så noen rekord har dere ikke. Men det er ganske imponerende likevel. Det skal dere ha, sier Brendan Paul, eier og «Elvis» i legendariske Graceland Wedding Chapel, som ligger i den «dodgy» enden av Las Vegas’ gjennomfartsåre The Strip. Det var her det svingte som mest i det gamle Las Vegas, mens det i dag er en god taxitur unna der de store hotellene og kasinoene ligger.  

Slik var det for 20 år siden også, da Helle og jeg giftet oss for første gang. Etter den korte seremonien sto vi der nygifte og forelsket og ventet på taxi, med pantelånere og mindre staselige kapeller på alle kanter og tvilsomme folk rundt oss. Nå gifter vi oss for tredje gang, og andre gang i Las Vegas. Bryllup nummer to kjørte vi hjemme i en norsk kirke, mest av alt for at familiene våre skulle få «sitt».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer