Derfor raser internett mot Michelle Grace (23)

Influenceren slo 2-åringen sin for å ha ødelagt sminken hennes – og fortalte om det på YouTube.

I HARDT VÆR: Kritikken hagler, dog velfortjent, mot denne influenceren. FOTO: Twitter
I HARDT VÆR: Kritikken hagler, dog velfortjent, mot denne influenceren. FOTO: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

YouTube vokser seg større og større for hvert år som går, og i dag er noen av verdens største stjerner nettopp YouTubere.

Med suksess og kjendisstatus kommer ofte skandaler, og et utall av videodelingstjenestens mest populære brukere har vært i sentrum for flere av dem.

I 2017 ble Kanghua Ren (21) for eksempel dømt til 15 måneders fengsel for å ha filmet seg selv mens han ga en hjemløs mann Oreo-kjeks – hvor kremen var byttet ut med tannpasta. Året etter skapte det furore da Logan Paul (24) viste frem liket av en mann da han besøkte Aokigahara i Japan, også kjent som «selvmordsskogen».

Mest nylig var Brooke Houts (20) i hardt vær. I fjor lastet ungjenta opp en video i selskap av hunden sin – men ved en feil var det en grotesk, uklippet versjon av snutten som ble delt på YouTube.

Her ser man at hun både slår, roper til og tilsynelatende spytter på kjæledyret.

Videoen ble slettet og erstattet med en redigert versjon etter kort tid, men som kjent er det ingenting som blir helt borte på internett...

Nå ryster en ny skandale YouTube-miljøet – og hele internett forøvrig.

Michelle Grace (23) er en YouTuber som denne helgen delte en video hvor hun selv innrømmer å ha vært voldelig mot sin to år gamle datter Arya. Det fordi den lille jenta ødela en av øyenskyggepalettene hennes.

I det nå slettede klippet, som fikk tittelen «Barnet mitt ødela sminken min – nå er jeg lei meg», hører man 2-åringen gråte sårt i bakgrunnen.

– Jeg slo nettopp datteren min. Uansett hvor mange ganger jeg ber henne ikke røre sminken min, hører hun f**n ikke, sier Michelle i videoen og fortsetter:

– Jeg har vondt i hånden fordi jeg slo henne så hardt!

I kjølvannet av kritikken som umiddelbart begynte å hagle, «forklarte» YouTuberen seg på Twitter.

I likhet med videoen, er Twitter-kontoen hennes nå slettet.

«Hun er mye smartere enn dere tror. Hun er det mest intelligente, lille barnet jeg vet om. Hun vet forskjellen mellom rett og galt, så ja, hun vet hva hun holdt på med», skriver Michelle.

Hun legger til at hun «kun» straffer datteren fysisk når ingenting annet fungerer. Da, så...

Derfor raser internett mot Michelle Grace (23)

Britiske Metro gjengir også en uttalelse fra 23-åringen hvor hun bekrefter at hendelsen nå etterforskes.

«Til dere som lurer, ja, etterforskning er i gang. Jeg kan ikke si noe særlig om det annet enn at det skjer. Hvis jeg får lov når de er ferdige, så skal jeg gi alle en oppdatering», lyder deler av meldingen.

Avslutningsvis skriver Michelle at hun ikke er sint på noen – i stedet setter hun pris på omtanken fremmede har vist for lille Arya – og at hun skal jobbe mot å være en bedre mor i fremtiden.

KONSEKVENSER: Michelle Grace bekrefter at hun etterforskes etter å ha delt en video hvor hun innrømmer å ha vært voldelig mot datteren. FOTO: YouTube
KONSEKVENSER: Michelle Grace bekrefter at hun etterforskes etter å ha delt en video hvor hun innrømmer å ha vært voldelig mot datteren. FOTO: YouTube Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer