Lindsay Lohan

Derfor ruinerer hun deg

I vår higen etter å leve som de styrtrike kjendisene, ender vi opp i økonomisk ruin, viser ny forskning.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Villig til å kjøre sparekontoen i grøfta for å se ut som Lindsay Lohan eller Kate Moss? Da er du ikke den eneste.Ifølge en ny britisk undersøkelse utført av forbrukernettstedet Uswitch blir nemlig millioner av briter stadig ruinert i deres desperate forsøk på å bli som stjernene, skriver magasinet Marie Claire.
 • Ta testen: Er du en økonomisk idiot?
 • Rapporten, som har tatt for seg handlemønsteret til 4200 menn og kvinner, viser at en tredjedel av alle briter har tømt bankkontoene sine på slutten av hver måned.Rundt 4.8 millioner voksne bruker i tillegg mer enn de tjener hver måned, mens ni millioner kommer akkurat i null.Resultatet er skyhøye kredittkortregninger og forbrukslån. Uswitch tror hovedgrunnen til overforbruket skyldes folks ønsker og drømmer om å leve trendy kjendisliv.Det holder ikke bare å være bedre enn naboen.- Vi er fanget i en spiral av høyt forbruk. Det er ikke lenger nok å holde følge med the Joneses, sier Uswitchs direktør Ann Robinson.- I stedet vil vi leve som stjernene vi ser opp til. Men det er soleklart at lønningene våre ikke kan leve opp til livsstilen til de som er i Hello! Magazine, legger hun til.Rapporten viser at den enkeltes gjennomsnittelige forbruk av ikke-vesentlige ting som smykker, ferier, hoteller og restauranter har økt 65 prosent de siste ti årene. Fra 524 til 865 pund hver måned. Mens tilbakebetaling av lån har steget med 104 prosent - 356 pund hver måned siden 1997.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer