Camilla Lorentzen

Derfor snur Camilla Janteloven på hodet - i bikini!

- Jeg er ikke avhengig av at andre damer er «dårlige» for selv å være bra. Jeg er bra bare fordi jeg er meg.

KLAR OPPFORDRING: Camilla Lorentzen forklarer at hun elsker kvinner som poster lettkledde bilder, og tror at de er noe. Foto: Privat
KLAR OPPFORDRING: Camilla Lorentzen forklarer at hun elsker kvinner som poster lettkledde bilder, og tror at de er noe. Foto: Privat Vis mer
Publisert

«Du vet når jenter poster bilder av seg selv i undertøy på Insta, og tror de er noe. Jeg elsker det» skriver influenser og kroppspositivist Camilla Lorentzen (31), under ett av innleggene hun har delt med sine 125.000 Instagram-følgere.

- Jeg synes denne kulturen, hvor vi trykker andre kvinner ned for å løfte oss selv eller andre opp, er utdatert, og virkelig er noe vi må slutte med, sier Camilla til KK.

Hun håper at flere kvinner vil heie på hverandre, istedenfor å komme med nedlatende kommentarer til bilder man ser på blant annet Instagram.

- Så du ville ikke vist deg slik på internett? Heia hun som gjør det som er rett for henne, og heia du som gjør det som er rett for deg.

Sammenligning

Camilla deler gjerne bilder av at magen krøller seg når hun sitter, og bilder bakfra hvor hun påpeker at valker på ryggen er helt naturlig. Hun oppfordrer alle til å kle seg i akkurat det de vil, og understreker at det er helt greit å ha hår under armene.

Camilla understreker at hun sjelden får stygge eller ufine kommentarer selv – i alle fall ikke direkte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer