Ariel Levy:

- Det er en fryktelig erfaring, det at du skal gi liv, men så ender det opp med døden

19 uker ut i svangerskapet føder den amerikanske forfatteren Ariel Levy en sønn på et hotellrom i Mongolia. Han dør 20 minutter senere.

ARIEL LEVY: Vi har møtt den amerikanske forfatteren Ariel Levy, og den sterke dama forteller ærlig og åpent opp om de vonde hendelsene hun har erfart i livet. FOTO: Astrid Waller
ARIEL LEVY: Vi har møtt den amerikanske forfatteren Ariel Levy, og den sterke dama forteller ærlig og åpent opp om de vonde hendelsene hun har erfart i livet. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hadde du spurt den amerikanske journalisten Ariel Levy om hun rundt Thanksgiving-tider i november 2012 hadde alt hun kunne drømme om akkurat der og da, hadde hun nok mest sannsynlig nikket på hodet, slått ut med armene og gitt deg et rungende «ja».

For på den tiden var 38-åringen, som er født og oppvokst i en jødisk familie i New York, gift med kvinnen hun elsket, gravid ved hjelp av spermen til en velstående kompis (som hun og partneren skulle fostre opp barnet sammen med), hun hadde kapret drømmehuset og hadde fast jobb som journalist i prestisjetunge The New York Times. Alt lå til rette for en lykkelig og begivenhetsrik fremtid.

Dessverre skulle ting gå stikk i strid med Ariels drømmer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer