Samantha Skogrand:

– Det er en stor sorg

Samantha Skogrand om livet før og etter bruddet med Emil Hegle Svendsen - og sin egen personlige forandring.

SAMANTHA SKOGRAND: – Det er jo en stor sorg når det er barn involvert, sier Samantha Skogrand. Det var i vår at hun og ekssamboer, Emil Hegle Svendsen, offentliggjorde at det var slutt mellom dem. Genser fra Le Coyote de Paris, øreringer fra David Andersen. FOTO: Truls Qvale
SAMANTHA SKOGRAND: – Det er jo en stor sorg når det er barn involvert, sier Samantha Skogrand. Det var i vår at hun og ekssamboer, Emil Hegle Svendsen, offentliggjorde at det var slutt mellom dem. Genser fra Le Coyote de Paris, øreringer fra David Andersen. FOTO: Truls Qvale Vis mer
Publisert

Da KK intervjuet programleder og radiovert Samantha Skogrand i 2022, innviet hun oss i oppveksten sin på Frogner, i en leilighet der selskapelighetene sto kø, morens meksikanske musikk sto på full trøkk, og hvor stefaren ­hentet henne på skolen på Vespa-scooter. Selv drømte ­Samantha om et A4-liv. Hun skulle helst hett Karoline og bodd i hus, som de andre i klassen.

Senere kom kjærligheten til Emil Hegle Svendsen, den Hollywood-kjekke skiskytteren hun møtte på jobb for TV 2-sporten, og snart våknet en kjærlighet og et vennskap ingen av dem ville være foruten.

«Jeg håper vi skal være sammen for bestandig, Emil og jeg, men uansett hva som skjer med oss, så vet jeg at han alltid kommer til å ta vare på meg».

Det sa Samantha. Halvannet år senere skulle det gå troll i ord. På Instagram publiserte paret – med likelydende tekst – at de etter ti år sammen gikk fra hverandre som venner, og mest av alt var takknemlig for sine to små barn.

– Det går overraskende bra med oss, sier Samantha Skogrand (34).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.