Sara Emilie Tandberg:

- Det er fortsatt vondt å se at de drar

Sara Emilie Tandberg (29) og ekssamboeren flyttet fra hverandre for fem måneder siden. Det verste med det er å ikke kunne se barna hver dag.

DELER SAMLIVSBRUDDET: Sara Emilie er kjent for å være en åpen person, og hun deler åpent og ærlig hvordan det er å gå igjennom et samlivsbrudd. Foto: Privat
DELER SAMLIVSBRUDDET: Sara Emilie er kjent for å være en åpen person, og hun deler åpent og ærlig hvordan det er å gå igjennom et samlivsbrudd. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Sara Emilie Tandberg (29) er Norges største mammablogger, med 348.000 følgere. Hun har to barn, Liam (6) og Emma (3), sammen med Robin Daldorff Magnussen. Paret valgte å gjøre det slutt for et år siden, og lot TV-kameraene følge dem gjennom bruddet, da de filmet til «Bloggerne».

- Vi ønsket å være åpne for å inspirere andre, og vise at det går an å løse et brudd på en fin måte. Å la TV-kameraene følge med ble veldig naturlig ettersom jeg har den jobben jeg har, og Robin har vært en stor del av det, sier Sara til KK.

Paret ble enige om å ikke fortelle noen om bruddet før de hadde sagt det til barna. Robin fant en leilighet han ønsket å kjøpe, men den var ikke innflytningsklar før om syv måneder.

- Jeg sa at det gikk fint for min del. Vi hadde bodd sammen i 10 år, så jeg tenkte at vi ville klare syv måneder til, sier Sara.

Da det nærmet seg flytting, fikk barna vite at de skulle gå fra hverandre. På «Bloggerne» får man se at Sara og Robin hjelper hverandre med flytteprosessen, og opprettholder en god tone hele veien. Det er det ikke alle som klarer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer