Oslo Fahion Week

- Det er slitsomt å prøve å se heit ut hele tiden

Men KK.no fikk selvsagt Peaches til å røpe sine beste stiltips.

STILTIPS: Peaches delte villig sine stiltips med KK.nos lesere og reporter. Foto: Per Ervland
STILTIPS: Peaches delte villig sine stiltips med KK.nos lesere og reporter. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Rockerdatter, modell og moteikon Peaches Geldof (22) var det store trekkplasteret under visningen av Kristian Aadneviks nye kolleksjon for Riccovero på Ballroom i Oslo i forbindelse med Oslo Fashion Week.

22-åringen, som er datter av den britiske poplegenden Sir Bob Geldof, var spesielt invitert av Aadnevik til kveldens visning, både for å sitte på første rad og for å spille platen på etterfesten.

Geldof og Aadnevik er gode venner fra London og Peaches viste sin støtte til den norske designeren ved å bære en lekker svart fløyelskjole med hans signatur.

- Vi vanker mye sammen i London, og er i det samme miljøet. Peaches er en jente som jeg føler representerer det imaget klærne våre har. Hun er rock 'n roll og glamourøs på samme tid. Hun har en rocka far og en utrolig kul stil, sa Aadnevik til KK.no rett før visningen satte i gang.

Rockerdatteren ankom catwalkshowet på Ballroom med kjæresten Thomas Cohen, som er rocker i bandet Scum, og paret stilte villig opp på både bilder og intervjuer med norskpresse.

I NORGE: Rockerdatter Peaches Geldof tok turen til Norge for å være tilstede under visningen av Kristian Aadneviks nye kolleksjon for Riccovero på Ballroom i Oslo.  Foto: Per Ervland
I NORGE: Rockerdatter Peaches Geldof tok turen til Norge for å være tilstede under visningen av Kristian Aadneviks nye kolleksjon for Riccovero på Ballroom i Oslo. Foto: Per Ervland Vis mer
I AADNEVIK: Kristian Aadnevik og Peaches Geldof kjenner hverandre fra London. Rockerdatteren bar også en kjole fra den norske designeren under fredagens visning. På føttene hadde hun pumps fra Alejandro Ingelmo. Foto: Per Ervland
I AADNEVIK: Kristian Aadnevik og Peaches Geldof kjenner hverandre fra London. Rockerdatteren bar også en kjole fra den norske designeren under fredagens visning. På føttene hadde hun pumps fra Alejandro Ingelmo. Foto: Per Ervland Vis mer

Kle deg etter humøret


KK.no fikk anledning til å ta en kjapp prat med den britiske stjernen, og en smilende Peaches var mer enn villig til å dele sine «stiltips» med våre lesere.

- Vel, jeg er egentlig ikke en jente som følger trender så veldig mye, og ut fra det jeg har sett så langt så har de fleste norske jenter bedre stil enn meg, humrer hun til KK.no:

- Men hvis jeg skal gi ett tips, så er det faktisk å kle seg i det du føler deg mest vel i og som passer humøret ditt.

Hva er det som får deg til å følge deg sexy?

- Det er et vanskelig spørsmål egentlig. Kjæresten min sier bestandig til meg at han synes jeg er mest sexy uten sminke og bare ikledd t-skjorte og jeans hjemme. Men dette føler jeg er noe gutter alltid sier, og som jeg tidligere ikke har trodd er sant, smiler hun:

- Nå har jeg imidlertid begynt å tro litt mer på det. Det handler rett og slett om hva du føler deg vel i, og hva slags humør du er i den kvelden. Kler du deg etter det så føler du deg som oftest vel. Jeg synes det tar så mye tid å prøve å se heit ut, det er littslitsomt.


LES OGSÅ: Dette er trendene for fremtiden

Ikke så opptatt av trender

Ifølge Peaches er hun ikke slavisk opptatt av å følge trender, slik mange tror.

- Jeg synes mote i stor grad handler om personlighet. Det du har på deg viser veldig mye om hva slags person du er, og hva slags personlighet du har. Du er hva du har på deg, og det er mye viktigere å ha på seg det du liker og det du synes er fint, enn å følge trendene i Vogue og slike ting, forteller hun.

Hva synes du er viktigst, et fint antrekk eller kule accessoirer?

- Kule accessoirer kan faktisk gjøre et helt antrekk, og har du ikke et perfekt antrekk kan de rette accessoirene fikse det. Men jeg ville mye heller hatt en fin kjole enn en kul veske, for å si det sånn, smiler hun.

Se bilder av alle gjestene på visningen nedenfor:


LES OGSÅ: - Norske jenter ligger ett hakk foran

Elsker «high street»

22-åringen har i løpet av sitt unge liv rukket å være modell for blant andre undertøyskjedene Ultimo og Agent Provocateur, samt prydet forsiden av kjente magasiner som Tatler og Fabulous.

Hun er også et kjent fjes på britiske mote- og sositetsfester, og er godt vant til å gå med lekre designerklær.

Ifølge 22-åringen er hun imidlertid like glad i «high street» klær (fra billigkjedene), som lekre designerantrekk, og til KK.no forteller hun at American Apparel er blant favorittene.

- Jeg elsker high street og mine favorittkjeder er blant annet American Apparell. Der har de utrolig mye kult, sier hun:

- For fine kjoler i god kvalitet går jeg alltid på Topshop, der er de kjempegode på detaljer og klærne er superfine. Du føler deg like bra når du går i en kjole fra Topshop, som i en kjent designerkjole Ellers elsker jeg H&M og flere av de andre kjedene også.

Se flere bilder av rockerdatteren og klesstilen hennes nedenfor:


Ifølge Peaches er også smykker noe som betyr enormt mye for henne, og smykkene hun bar under fredagens visning hadde hun fått av kjæresten, Thomas.

- Smykker betyr faktisk enormt mye for meg, forteller hun:

- En av tingene jeg er mest glad i er en ring moren min eide, som jeg fikk av faren min til 21-årsdagen. Det er en aquamarine og jeg er utrolig glad i den.

LES OGSÅ: Se de norske drømmeskoene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer