Oslo Fahion Week

- Det er slitsomt å prøve å se heit ut hele tiden

Men KK.no fikk selvsagt Peaches til å røpe sine beste stiltips.

STILTIPS: Peaches delte villig sine stiltips med KK.nos lesere og reporter. Foto: Per Ervland
STILTIPS: Peaches delte villig sine stiltips med KK.nos lesere og reporter. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Rockerdatter, modell og moteikon Peaches Geldof (22) var det store trekkplasteret under visningen av Kristian Aadneviks nye kolleksjon for Riccovero på Ballroom i Oslo i forbindelse med Oslo Fashion Week. 22-åringen, som er datter av den britiske poplegenden Sir Bob Geldof, var spesielt invitert av Aadnevik til kveldens visning, både for å sitte på første rad og for å spille platen på etterfesten. Geldof og Aadnevik er gode venner fra London og Peaches viste sin støtte til den norske designeren ved å bære en lekker svart fløyelskjole med hans signatur. - Vi vanker mye sammen i London, og er i det samme miljøet. Peaches er en jente som jeg føler representerer det imaget klærne våre har. Hun er rock 'n roll og glamourøs på samme tid. Hun har en rocka far og en utrolig kul stil, sa Aadnevik til KK.no rett før visningen satte i gang. Rockerdatteren ankom catwalkshowet på Ballroom med kjæresten Thomas Cohen, som er rocker i bandet Scum, og paret stilte villig opp på både bilder og intervjuer med norsk presse.

Kle deg etter humøret

KK.no fikk anledning til å ta en kjapp prat med den britiske stjernen, og en smilende Peaches var mer enn villig til å dele sine «stiltips» med våre lesere. - Vel, jeg er egentlig ikke en jente som følger trender så veldig mye, og ut fra det jeg har sett så langt så har de fleste norske jenter bedre stil enn meg, humrer hun til KK.no: - Men hvis jeg skal gi ett tips, så er det faktisk å kle seg i det du føler deg mest vel i og som passer humøret ditt. Hva er det som får deg til å følge deg sexy?- Det er et vanskelig spørsmål egentlig. Kjæresten min sier bestandig til meg at han synes jeg er mest sexy uten sminke og bare ikledd t-skjorte og jeans hjemme. Men dette føler jeg er noe gutter alltid sier, og som jeg tidligere ikke har trodd er sant, smiler hun: - Nå har jeg imidlertid begynt å tro litt mer på det. Det handler rett og slett om hva du føler deg vel i, og hva slags humør du er i den kvelden. Kler du deg etter det så føler du deg som oftest vel. Jeg synes det tar så mye tid å prøve å se heit ut, det er litt slitsomt.LES OGSÅ: Dette er trendene for fremtiden

Ikke så opptatt av trender

Ifølge Peaches er hun ikke slavisk opptatt av å følge trender, slik mange tror. - Jeg synes mote i stor grad handler om personlighet. Det du har på deg viser veldig mye om hva slags person du er, og hva slags personlighet du har. Du er hva du har på deg, og det er mye viktigere å ha på seg det du liker og det du synes er fint, enn å følge trendene i Vogue og slike ting, forteller hun. Hva synes du er viktigst, et fint antrekk eller kule accessoirer?- Kule accessoirer kan faktisk gjøre et helt antrekk, og har du ikke et perfekt antrekk kan de rette accessoirene fikse det. Men jeg ville mye heller hatt en fin kjole enn en kul veske, for å si det sånn, smiler hun. Se bilder av alle gjestene på visningen nedenfor:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer